Un fost fotbalist a fost prins în trafic, la un control de rutină, în timp ce se plimba cu cocaină în valoare de 5 milioane de lire. Răsplata: 6 ani de închisoare

Un fost fotbalist a fost prins în trafic, la un control de rutină, în timp ce se plimba cu cocaină în valoare de 5 milioane de lire. Răsplata: 6 ani de închisoare

Bistriţeanul şi-a recunoscut vinovăţia şi a fost condamnat la 6 ani de închisoare FOTO: Facebook

Un fost fotbalist din Bistriţa a fost prins în trafic, la un control de rutină, în timp ce se plimba cu 16 kilograme de cocaine, în valoare de 5 milioane de lire. Incidentul s-a petrecut în luna aprilie în Anglia, iar în urmă cu câteva zile, după ce şi-a recunoscut vina, bistriţeanul a primit 6 ani de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câţiva poliţişti englezi de la Serviciul Rutier au avut parte de captura vieţii lor, în luna aprilie a acestui an. În urma unui control de rutină, aceştia au dat peste un bistriţean, care avea ascunse în autotuturism, într-o servietă, 16 pachete cu cocaină. 
 
În total, poliţiştii au identificat 16 kilograme de cocaină. Dacă ar fi vândut această cantitate impresionantă de cocaină, bistriţeanul s-ar fi ales cu nu mai puţin de 5 milioane de lire. 
 
Bistriţeanul Răzvan Florea Voicu a fost identificat pe o autostradă din apropiere de oraşul Crewe, situat în nord-vestul Angliei. Se pare că bistriţeanul locuia în Londra de ceva vreme. 
 
Potrivit crewechronicle.co.uk, în data de 22 iulie, la doar câteva luni de la impresionanta captură, Răzvan Florea Voicu şi-a recunoscut vinovăţia, fiind condamnat la 6 ani de închisoare. 
 
„Datorită activităţii poliţiştilor rutieri, care au făcut un control de rutină, şi mai apoi a trupelor speciale, a fost îndepărtată de pe străzi o cantitate semnificativă de droguri”, a declarat pentru crewechronicle.co.uk unul dintre reprezentanţii poliţiei locale, Scott Bowater. 
 
Răzvan Florea Voicu are 31 de ani şi este din Bistriţa. În Bistriţa este cunoscut ca fiind un fotbalist talentat. Acesta a activat ca mijlocaş la mai multe echipe din România, printre care Gloria Bistriţa, Unirea Slobozia, Dunărea Galaţi, Unirea Alba Iulia, Farul Constanţa şi Bihor Oradea. Acesta şi-a încheiat cariera sportivă în 2014, la Unirea Slobozia. 
 

Vă mai recomandăm:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările