Suspectul în cazul crimei din cartierul Gării din Baia Mare rămâne internat la Spitalul Sighetu Marmaţiei

Suspectul în cazul crimei din cartierul Gării din Baia
Mare rămâne internat la Spitalul Sighetu Marmaţiei

Suspectul crimei de pe strada Gării din Baia Mare rămâne internat la Spitalul Sighetu Marmaţiei. FOTO: Facebook Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei

Presupusul autor al crimei din cartierul Gării din Baia Mare rămâne în continuare internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei. Expertiza medico-legală psihiatrică poate fi efectuată doar după data de 11 martie, deoarece psihologul care trebuie să facă parte din comisia de expertiză se află în concediu până la acea dată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Suspectul de crimă din Baia Mare a fost identificat de anchetatori marţi, 5 martie. Acesta a intrat duminică, 3 martie, în locuinţa în care locuiau cu chirie un băimărean şi concubina acestuia. Pe fondul consumului de alcool, între cei trei a avut loc o altercaţie, suspectul atacându-i pe aceştia cu cuţitul.

Crima a fost descoperită de mama victimei, speriată că fiul ei nu mai răspundea la telefon de ceva vreme. Suspectul în vârstă de 41 de ani este o persoană fără adăpost care trăia în zona Gării din Baia Mare. Odată ce a fost audiat de procurori, acesta şi-a dat acordul pentru efectuarea expertizei medico-legale psihiatrice şi pentru internarea la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.
 
„Până în 11 martie psihologul nostru este în concediu. De asemenea, noi la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei nu avem expert pe Medicină Legală şi va trebui să vină unul de la Baia Mare. În 12 martie, vom constitui comisia de expertiză pentru a putea realiza raportul, să vedem dacă persoana suspectă a avut sau nu discernământ. Potrivit raportului de ordonanţă, avem la dispoziţie 30 de zile pentru realizarea expertizei medico-legale psihiatrice”, a declarant doctorul Petru Stan, medic şef al Secţiei de Psihiatrie III din cadrul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.
 
Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, bărbatul suspect de crima comisă în cartierul Gării din Baia Mare nu are un comportament deosebit, este cooperant şi liniştit. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările