VIDEO Incendii violente în Maramureş. Două case, făcute scrum

VIDEO Incendii violente în Maramureş. Două case, făcute scrum

Casa a fost istuită de flăcări

Două incendii violente au avut loc aseară, în Maramureş. O casă a ars în oraşul Cavnic, iar o alta, în satul Ocoliş, de lângă Baia Mare.

Echipajele de pompieri au intervenit pe strada Eliberării din Cavnic pentru lichidarea incendiului, care a fost exterm de violent. Focul care a cuprins acoperişul s-a extins foarte repede la izolaţia termică. “Au ars 180 de metri pătraţi de acoperiş din lemn şi 30 de metri pătraţi din lemn izolat cu polistiren”, a precizat Oana Alexa-Gonczi, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

În foarte scurt timp a fost anunţat  un al incendiu, tot la o casă de locuit, din satul Ocoliş. Se pare că şi în acest caz, ca şi în primul, de vină a fost coşul de fum necurăţat. “Au ars 12 metri pătraţi de acoperiş din lemn”, a explicat Oana Alexa-Gonczi.

 

 

Mai puteţi citi:

Festival de patriotism la Baia Mare. Cum îşi arată maramureşenii mândria de-a fi români: „1 Decembrie este o sărbătoare sfântă“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările