FOTO Imagini terifiante în Baia Mare. Cadavre de porci mistreţi aruncate la tomberonul din faţa unei biserici

FOTO Imagini terifiante în Baia Mare. Cadavre de porci mistreţi aruncate la tomberonul din faţa unei biserici

Descoperirea şocantă a fost făcută de o băimăreancă. FOTO: Facebook Nemeth Judit Emese

O femeie din Baia Mare a avut parte miercuri dimineaţă, de o imagine şocantă, atunci când a mers să arunce gunoiul menajer la tomberonul de gunoi. În containerele de depozitare erau aruncate cadavrele a doi porci mistreţi. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a-l descoperi pe cel care a aruncat leşurile la gunoi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc pe strada Petofi Sandor din Baia Mare, cadavrele porcilor mistreţi fiind descoperite în jurul orei 10:00. Revoltată, femeia care a observat leşurile a postat fotografiile pe Facebook. 
 
„Revoltător, incredibil. Duceam gunoiul şi uite ce am găsit. Încă sunt proaspete. La noi tot se permite, uite aşa, reguli? Sunt numai să le încălcăm şi să vorbim de alţii ce fraieri sunt, dar noi să fim sănătoşi”, a scris Nemeth Judit Emese în dreptul postării.
 
Potrivit martorilor, era vorba despre cadavrele a doi porci mistreţi, un adult şi puiul. 
 
Poliţia a deschis o anchetă
 
La faţa locului, a intervenit un echipaj de la Serviciul Arme, Exploziv şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.  

„Poliţiştii desfăşoară verificări pentru a stabili împrejurările în care animalele au ajuns în tomberon, în vederea ideitificării autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
 
Leşurile au fost ridicate de reprezentanţii Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor Maramureş. Acestea vor fi supuse unor expertize în laboratorul instituţiei pentru a se constata care a fost cauza care a dus la decesul animalelor sălbatice.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: