FOTO Bărbat lovit de un taur într-o zonă muntoasă din judeţul Maramureş. Cum au ajuns salvatorii la victimă

FOTO Bărbat lovit de un taur într-o zonă muntoasă din judeţul Maramureş. Cum au ajuns salvatorii la victimă

Bărbatul a fost coborât din munţi de echipele de salvare. FOTO: Salvamont Maramureş

Intervenţie contra cronometru a salvamontiştilor maramureşeni. Un bărbat de 78 de ani a fost lovit de un taur într-o zona greu accesibilă din Valea Morii din Vişeul de Sus, iar salvatorii au ajuns la el parcurgând o mare parte din drum pe jos. După ce a fost coborât din munţi, bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

Bărbatul de 78 de ani a fost lovit de un taur, iar imediat după a început să sângereze abundent. Mai mult, acesta le-a spus celor de la stână că nu îşi poate mişca picioarele. Speriaţi, ciobanii au alertat echipele de prim ajutor. 
 
„O echipă Salvamont Maramureş, formaţia Vişeu împreună cu un echipaj SMURD s-au deplasat la locul solicitării cu un autovehicul de teren. Bărbatul în vârstă de 78 ani a suferit multiple plăgi, aflându-se într-o situaţie delicată la sosirea salvatorilor. I-a fost acordat ajutor medical, oprindu-i-se sângerările”, au arătat reprezentanţii Salvamont Maramureş.
 
Întreaga misiune de salvare a durat aproximativ trei ore, din cauza zonei greu accesibile în care a avut loc incidentul. Salvatorii au parcurs o parte din drum cu o maşină de teren, iar mai apoi au mers trei kilometri pe jos. Imediat ce a fost coborât din munţi, bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.
 
Citeşte şi
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: