FOTO Bărbat lovit de un taur într-o zonă muntoasă din judeţul Maramureş. Cum au ajuns salvatorii la victimă

FOTO Bărbat lovit de un taur într-o zonă muntoasă din judeţul Maramureş. Cum au ajuns salvatorii la victimă

Bărbatul a fost coborât din munţi de echipele de salvare. FOTO: Salvamont Maramureş

Intervenţie contra cronometru a salvamontiştilor maramureşeni. Un bărbat de 78 de ani a fost lovit de un taur într-o zona greu accesibilă din Valea Morii din Vişeul de Sus, iar salvatorii au ajuns la el parcurgând o mare parte din drum pe jos. După ce a fost coborât din munţi, bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

Bărbatul de 78 de ani a fost lovit de un taur, iar imediat după a început să sângereze abundent. Mai mult, acesta le-a spus celor de la stână că nu îşi poate mişca picioarele. Speriaţi, ciobanii au alertat echipele de prim ajutor. 
 
„O echipă Salvamont Maramureş, formaţia Vişeu împreună cu un echipaj SMURD s-au deplasat la locul solicitării cu un autovehicul de teren. Bărbatul în vârstă de 78 ani a suferit multiple plăgi, aflându-se într-o situaţie delicată la sosirea salvatorilor. I-a fost acordat ajutor medical, oprindu-i-se sângerările”, au arătat reprezentanţii Salvamont Maramureş.
 
Întreaga misiune de salvare a durat aproximativ trei ore, din cauza zonei greu accesibile în care a avut loc incidentul. Salvatorii au parcurs o parte din drum cu o maşină de teren, iar mai apoi au mers trei kilometri pe jos. Imediat ce a fost coborât din munţi, bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.
 
Citeşte şi
 
 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările