Cum se prepară cel mai mare burger din Baia Mare. „Ajunge să cântărească un kilogram, cu tot cu garnitură“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Huuugee Burger” este vedeta din meniul al unui restaurant din Baia Mare. Mai exact, bucătarul acestui local face cel mai mare burger din oraş, iar numărul celor curioşi de gustul acestui preparat este în continuă creştere.

Bucătarul localului ne dezvăluie câteva dintre ingrendientele burger-ului care a devenit vedetă. 

„Ingredientele principale ale acestui mărinimos burger, care ajunge cu garnitură cu tot să cântărească un kilogram, sunt pasiunea cu care e făcut şi pofta cu care e mâncat. Dincolo de ele, restul bunătăţurilor au rolul de a completa o creaţie al cărei secret constă în detalii pe care doar bucătarul le cunoaşte”, spune bucătarul.

Carnea tocată în amestec (porc şi vită), necesară pentru piftia de la burger, bacon de calitate superioară, cârnaţi cabanos, mozzarela, caşcaval maturat şi afumat, ceapă verde, pesmet, ardei roşu, roşii, salată verde, castraveţi muraţi, sosuri specialitatea bucătarului sunt ingrendientele de bază al celui mai mare burger din Baia Mare. Recomandarea bucătarului este ca toate acestea să fie  servite cu o porţie maaareee de cartofi proaspăt prăjiţi.

Citeşte şi

FOTO Cum arată rochia de mireasă de 10.000 de euro prezentată la un târg din România. Are încorporată mii de perle sau cristale şi cântăreşte 10 kilograme

Cea mai mare competiţie internaţională despre comunicare a ştiinţei. De ce au nevoie studenţii şi cercetătorii români ca să participe

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite