Baia Mare va avea Poliţia animalelor

Baia Mare va avea Poliţia animalelor

Câini fără stăpân    Foto: Adevărul

Baia Mare va avea poliţia animalelor, după cum promit autorităţile locale. Aceasta va lua fiinţă după 1 iulie şi va avea mai multe sarcini în ce priveşte câinii fără stăpân, dar nu numai.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul Poliţiei locale din Baia Mare va funcţiona, în curând, „Poliţia animalelor”, care va fi înfiinţată de luna viitoare. „De la 1 iulie se modifică organigrama, respectiv vor fi restructurări la Poliţia locală Baia Mare. Vom înfiinţa Poliţia animalelor şi pe baza unui regulament, se va impune sterilizarea şi microciparea animalelor, respectiv câini, şi mărirea adăpostului pentun câini, investiţie pe care o vom termina până în iulie”, a spus el. De asemenea, caii care vor circula pe străzile municipiului vor putea fi ridicaţi, iar circulaţia căruţelor prin municipiu va fi interzisă. „Nu cred că pe străzile din Baia Mare ar trebui să circule căruţe, cu tot respectul faţă de cei care nu au alte posibilităţi”, a spus el.


Mai puteţi citi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările