Arestat preventiv, după ce şi-a înjunghiat soţia, dansatoare într-un club

Arestat preventiv, după ce
şi-a înjunghiat soţia, dansatoare într-un club

Dansatoare la bara atacata cu un cutit    Foto: infomm.ro

Un tânăr de 28 de ani a fost arestat preventiv după ce şi-a înjunghiat soţia, în localul în care aceasta era angajată. Tânăra era dansatoare, iar sâmbătă noaptea, bărbatul a atacat-o cu un cuţit în clubul în care lucra. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, unde medicii au intervenit urgent pentru a-i salva viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit infomm.ro, cei doi erau căsătoriţi de patru ani şi aveau împreună o fetiţă, iar acm se aflau în proces de divorţ. Sâmbătă noaptea, în timp ce tânăra dansa pentru clienţii localului, bărbatul a atacat-o cu un cuţit. El a fost imobilizat imediat şi s-a cerut ajutorul forţelor de ordine. În scurt timp, el a fost prezentat instanţei şi arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Potrivit informaţiilor oferite de Tribunalul Maramureş, înainte de a-şi ataca soţia, el a fost sprayat cu substanţe lacrimogene de către o martoră la incident. „Instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, în data de 21.10.2017, aflându-se în localul din Baia Mare în care soţia sa este angajată, pe fondul unor probleme familiale şi a consumului de alcool, şi având asupra lui un cuţit, după ce a fost sprayat cu un spray lacrimogen de către martora A. M., i-a aplicat soţiei mai multe lovituri cu acel cuţit, cauzându-i multiple plăgi şi un pneumotorax drept, leziuni care i-au pus în pericol viaţa”, se artă în documentul remis presei. Hotărârea Tribunalului Maramureş nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Femeia a suferit o intervenţie chirurgicală şi acum se află înafara oricărui pericol. “Pacienta a fost operată. Ea a suferit mai multe plăgi rezultate prin înjunghiere la nivelul toracelui şi a antebraţului. În prezent, ea se află internată pe Secţia de Chirurgie Toracică, urmând să fie transferată la Chirurgie Plastică”, a precizat, pentru Glasul Maramureşului, Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean Baia Mare.

Tânăra era angajată de doar două luni la localul respectiv. Ea lucra cu contract legal, astfel că a fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureş, care acum derulează o anchetă.

 
 
Mai puteţi citi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările