VIDEO Primii kilometri ai Autostrăzii Moldova, daţi în exploatare. Cum arată drumul aşteptat de toţi şoferii

VIDEO Primii kilometri ai Autostrăzii Moldova, daţi în exploatare. Cum arată drumul aşteptat de toţi şoferii

Aşa arată drumul deschis miercuri FOTO: CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că de joi, 3 septembrie, s-au dat în exploatare primii 7,3 km din centura ocolitoare a municpiului Bacău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primii 7,3 km din cei 31 ai viitoarei centuri de ocolire a municipiului Bacău au fost deschişi circulaţiei de către Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Este vorba despre Obiectul 3 al Variantei de Ocolire Bacău,  legătura rutieră de la sud de Bacău între DN 2 şi DN 11 şi Giraţia A din cadrul Obiectului 1. 

Întregul obiectiv de investiţie cuprinde trei obiecte, respectiv:

Obiectul 1: Legătură rutier între sudul şi nordul municipiului Bacău pe DN 2;

Obiectul 2: Legătură rutieră între DN 2 (nord Bacău) şi DN 15;

Obiectul 3: Legătură rutieră între DN 2 (sud Bacău) şi DN 11.

Antreprenorul General este SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL.Investiţia de aproximativ 670 de milioane de lei, fără TVA, a demarat în teren în martie 2019, iar constructorul are de executat aproape 31 de kilometri în total, din care 16,3 km de autostradă (A7) şi 14,5 km de drum naţional. 

În prezent, stadiul fizic al întregului obiectiv de investiţie este de 73%.

Vă mai recomandăm:

FOTO Cum arată primii kilometri de autostradă din Moldova. „Problemele birocratice ne fac sceptici cu privire la o eventuală finalizare în 2020“

FOTO Ce se mai întâmplă pe şantierul autostrăzii Moldova. „Constructorul este foarte bine mobilizat, din păcate exproprierile nu sunt gata“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările