Un bărbat a mers să se împace cu concubina şi a fost aproape să-i violeze mama. Cum a scăpat bătrâna

Un bărbat a mers să se împace cu concubina şi a fost aproape să-i violeze mama. Cum a scăpat bătrâna

Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu

Individul a fost trimis în judecată pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi tentativă la viol şi este arestat la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat din judeţul Neamţ, de 56 de ani, ziler la o fermă din Vrancea, este arestat la domiciliu după ce a încercat să o violeze pe mama concubinei lui.

Fapta s-a întâmplat anul trecut, în luna noiembrie, în condiţiile în care timp de două luni a avut o relaţie cu fiica victimei. Pentru că era destul de agresiv, femeia l-a părăsit, însă acesta nu s-a împăcat cu ideea că femeia renunţă la el şi a căutat-o, cu gândul la împăcare. Femeia locuieşte împreună cu mama ei în comuna Jariştea, iar când l-a văzut în tocul uşii, de frică, a dat bir cu fugiţii.

Văzându-se singur cu cea pe care voia să şi-o facă soacră, individul a poftit la femeia în vârstă, pe care a dezbrăcat-o şi a încercat să o violeze.

A fost oprit la timp de o altă fiică şi soţul ei, care au venit în grabă la faţa locului.  Individul este acuzat pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi tentativă la viol şi refuză să-şi recunoască faptele, prezentând procurorilor propria variantă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: