FOTO Căsătorie în pandemie la Bacău. Măştile anticoronavirus nu i-au împiedicat pe miri să se sărute cu foc

FOTO Căsătorie în pandemie la Bacău. Măştile anticoronavirus nu i-au împiedicat pe miri să se sărute cu foc

Căsătoria a fost oficiată de primarul Bacăului

Fotografiile de la emoţionatul eveniment au fost postate pe pagina de Facebook de către primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi tineri din municipiul Bacău au decis să nu amâne cel mai importatnt eveniment din viaţa lor, căsătoria civilă, aşa cum se întâmplă cu foarte multe ate cupluri în această perioadă de criză şi au spus, miercuri, un răspicat DA în faţa ofiţerului de stare civilă. Acesta a fost nimeni altul decât primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, care a şi postat câteva fotografii de la fericitul eveniment la care au particicipat şi câţiva membri ai familiei, dar nu mai mult de numărul maxim prevăzut de ordonanţele militare în vigoare.

Mirii şi ceilalţi invitaţi, dar şi primarul Necula au purtat măşti şi chiar mănuşi şi nu a lipsit nici tradiţionalul moment al sărutului proaspeţilor însurăţei, aceştia renunţând pentru câteva clipe la mască.

"Andreea şi Andrei au decis să spună astăzi DA, chiar dacă acest moment poate nu a fost exact aşa cum şi l-au imaginat. Au lipsit oameni dragi, dar cu siguranţă nu au lipsit emoţiile şi fericirea acestui nou început împreună. A fost o bucurie să fiu alături de ei. Felicitări! Casă de piatră, dragii mei", a scris primarul necula pe pagina sa de Facebook

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: