Arena Mall din Bacău, al doilea centru comercial din România care se închide voluntar

Arena Mall din Bacău, al doilea centru comercial din România care se închide voluntar

Centrul comercial Arena Mall din Bacău îşi suspendă activitatea pentru 30 de zile. FOTO Facebook

Centrul comercial Arena Mall din Bacău este al doilea mall din România care decide să îşi închidă voluntar porţile pentru vizitatori. Mall-ul se va închide timp de o lună, în perioada 22 martie-21 aprilie 2020.

„Întrucât sănătatea şi siguranţa clienţilor, retailerilor şi angajaţilor este prioritatea noastră şi ţinând cont de recomandările autorităţilor privind distanţarea socială, pentru a preveni răspândirea virusului, dispunem suspendarea activităţii centrului comercial pe o perioadă de 30 de zile”, spune Ovidiu Budeanu, administrator şi acţionar al mallului.

Centrul comercial urmează să se deschidă pe 22 aprilie pentru public, iar programul de funcţionare al spaţiilor comerciale va fi cel prevăzut în contractele de închiriere, respectiv 10.00-21.00, de luni până joi şi 10.00-22.00 de vineri până duminică.

„Dacă autorităţile vor da alte dispoziţii care vizează activitatea noastră, ne vom conforma întocmai. Suntem conştienţi că această măsură ne afectează pe toţi, însă considerăm că acum este momentul să ne unim eforturile pentru a trece împreună peste această perioadă dificilă fără a ne periclita sănătatea.”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: