Tentativă de spargere ca în bancuri la o benzinărie din cartierul Aradul Nou

Tentativă de spargere ca în bancuri la o benzinărie din cartierul Aradul Nou

Benzinăria unde a avut loc tentativa de jaf

Poliţiştii arădeni au fost sesizaţi aseară de angajaţii unei benzinării din cartierul Aradul Nou că un bărbat a încercat să-i jefuiască. Cercetările continuă pentru identificarea bărbatului, iar poliţiştii arădeni nu exclud nici posibilitatea unei farse.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am fost anunţaţi că un bărbat îmbrăcat cu o geacă şi cu o glugă pe cap a intrat în benzinărie şi i-a cerut caseriţei să îi dea banii din casă”, a declarat în această dimineaţă Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Deplasându-se de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au aflat că bărbatul a intrat pur şi simplu în incinta magazinului din cadrul staţiei de carburanţi, s-a dus la caseriţă şi i-a cerut să îi dea banii. Aceasta a declarat că în primă fază nu a auzit exact ce anume spunea bărbatul din cauza faptului că a folosit un ton foarte jos şi l-a întrebat din nou cu ce anume îl poate ajuta. Bărbatul a repetat solicitarea, iar caseriţa l-a întrebat despre ce bani vorbeşte. În acel moment, omul s-a întors şi a plecat liniştit din magazin.

Din vizualizarea imaginilor camerelor de supraveghere nu se poate stabili cu exactitate dacă bărbatul avea vreo armă asupra sa, iar casieriţa susţine că i s-a părut că ar fi avut în mână un obiect pe care nu îl poate identifica.

CITEȘTE ȘI:

Ţigări confiscate de poliţiştii de frontieră de la vama Vărşand

Opt bărbați au fost reținuți după ce au violat și sechestrat o prostituată din Arad

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările