Pompierii au îndepărtat ornamente ce stăteau să cadă de pe Palatul Neumann

Pompierii au îndepărtat ornamente ce stăteau să cadă de pe Palatul Neumann

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea pericolului

Operaţiune spectaculoasă a celor de la Inspectoratul pentru Situeţii de Urgenţă Arad  în această seară în plin centrul Aradului. Bucăţi întregi de ornamente riscau să se desprindă de pe Palatul Neumann, vis-a-vis de Primăria oraşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma unui apel la 112 făcut în jurul orei 17.00 de proprietarul unui spaţiu comercial situat la parterul Palatului Neumann din centrul Aradului, pompierii arădeni au intervenit pentru îndepărtarea unor bucăţi de ornamente de pe faţada clădirii, ce stăteau să cadă în capul trecătorilor.

”Am observat că ornamentele respective, situate chiar sub streaşină, s-au îmbibat cu apa ce a curs pe lângă burlane şi care apoi a îngheţat. Acum, că s-a mai încălzit puţin, au început să se topească şi să cadă bucăţi de tencuială de pe ele. Am decis să sunăm la ISU pentru a evita vreun accident tragic”, a expicat patronul spaţiului comercial.

Pompierii au lucrat circa o oră şi jumătate la îndepărtarea pericolului, timp în care circulaţia pe bulevardul Revoluţiei a fost restricţionată pe o bandă în dreptul Palatului.

Şi accesul pietonilor în zonă a fost interzis de echipe mixte ale poliţiei rutiere şi comunitare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările