Au fost găsiţi părinţii fetei omorâte şi arse la Arad. Tatăl vitreg a fost dus la audieri

Au fost găsiţi părinţii fetei omorâte şi arse la Arad. Tatăl vitreg a fost dus la audieri

Tatăl vitreg al fetei ucise a fost dus la audieri FOTO aradon.ro

Poliţiştii au identificat familia fetiţei găsite arse şi fără picioare la Arad. Potrivit aradon.ro, tatăl vitreg şi mama biologică al fetei au fost duşi la audieri.

Luni seara, la 48 de ore de la descoperirea cadavrului, tatăl vitreg şi mama biologică a fetei au fost duşi la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad. Potrivit presei locale, anchetatorii încearcă să afle cum a fost ucisă şi incendiată fata, dar şi motivele pentru care familia nu a reclamat dispariţia mai mult de 48 de ore.  Sursa citată mai arată că fetiţa ar mai avea acasă un frate. 

Trupul copilului a fost găsit sâmbătă seara, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din localitatea arădeană Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.  Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare. Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările