Prefectura a atacat din nou bugetul Conturile Primăriei Alexandria sunt din nou în pericol

Prefectura a  atacat din nou bugetul Conturile Primăriei Alexandria sunt din nou în pericol

Consiliul local (foto arhivă)

Prefectura Teleorman a atacat din nou în contencios administrativ proiectul privind bugetul Alexandriei, invocând de data aceasta alte motive de ilegalitate. Conturile primăriei sunt în pericol de a se bloca din nou, iar aleşii locali vor să ceară iar ordonanţă preşedinţială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Punct şi de la capăt în războiul dintre Prefectura Teleorman şi Primăria Alexandria. La nici măcar o săptămână de când Primăria Alexandria a obţinut ordonanţă preşedinţială şi bugetul oraşului, s-a deblocat, juriştii Prefecturii au depus o nouă acţiune la Tribunal atacând din nou bugetul oraşului. De data aceasta,  Prefectura s-s-a legat de virarea cotelor defalcate de la SC Koyo către bugetul local.  Concret, banii de la cel mai mare agent economic din Alexandria ar fi ajuns în bugetul oraşului Turnu Măgurele. Edilii alexăndreni au o explicaţie pentru această neregulă. Cotele de la marii contribuabilii merg la Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi din vina unui funcţionar de la Bucureşti, banii au fost viraţi în contul Primăriei Turnu Măgurele, şi nu la Alexandria, aşa cum ar fi trebuit. Confuzia a apărut se pare de la numele străzii pe care are sediul în Alexandria, SC Koyo, stradă care se numeşte şoseaua Turnu Măgurele. Încurcătură sau nu, Prefectura a profitat de această situaţie şi atacat din  nou bugetul Alexandriei.
Având în vedere ultimele evenimente, consilierii locali s-au întrunit aseară de îndată pentru a face o nouă strategie. Aleşii au decis că, în situaţia în care conturile se vor bloca din nou, având în vedere noul atac, să solicite din nou ordonanţă preşedinţială.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările