Ministrul Afacerilor Interne a participat la deschiderea anului şcolar în Teleorman. Carmen Dan a ales şcoala pe care a absolvit-o la Videle

Ministrul Afacerilor Interne a participat la deschiderea anului şcolar în Teleorman. Carmen Dan a ales şcoala pe care a absolvit-o la Videle

Carmen Daniela Dan a ales oraşul natal, Videle

Ministrul Carmen Daniela Dan a participat la deschiderea noului an şcolar, la Videle, în oraşul natal. Şefa de la Interne şi-a revăzut astfel foştii profesori pe care i-a avut la Şcoala gimnazială nr 2. din Videle.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carmen Daniela Dan, ministru Afacerilor Interne şi senator PSD de Teleorman a participat la deschiderea noului an şcolar la Videle, chiar la şcoala unde a absolvit gimnaziul.

”Astăzi am retrăit etapele pe care le-am parcurs în calitate de elev, mi-am revăzut o parte din profesori şi m-am întâlnit cu drag cu preşcolarii, şcolarii şi liceenii din Videle, în oraşul unde sunt acasă. În fiecare toamnă, indiferent de funcţiile pe care le-am avut, la începerea noului an şcolar am venit cu dragoste acasă.  E o zi care mie îmi dă energie, deschiderea anului şcolar fiind un eveniment ce ne oferă de fiecare dată oportunitatea unui nou început prin ochii copiilor noştri, ai celor care cu mândrie reprezintă viitoarele generaţii”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Cu prilejul participării la festivitatea de la Videle, Carmen Dan a ţinut să le reamintească elevilor şi părinţilor că unul dintre obiectivele strategice ale Executivului este creşterea gradului de siguranţă în şcoli. 

”Indiferent de localitatea în care învaţă, doresc tuturor elevilor multă sănătate, clipe cât mai frumoase şi reuşite, dar şi să păstreze vii amintirile din această perioadă! Tinerilor pe care i-am întâlnit astăzi le-am recomandat să înveţe pentru ei şi pentru viitorul lor - nu pentru părinţi, nici pentru vreun profesor, oricât de mult l-ar aprecia.Pentru mine a fost o mare bucurie să revăd şi cadrele didactice şi să îi îmbrăţişez cu respect pe toţi profesorii mei care m-au pregătit să fiu om şi profesonist”, a mai spus ministrul.

citeste totul despre: