Un bărbat în vârstă de 51 de ani care, iniţial, a refuzat internarea, decedat după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Un bărbat în vârstă de 51 de ani care, iniţial, a refuzat internarea, decedat după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Laborator de testare COVID-19

Un nou caz de deces cauzat de coronavirus a fost întregistrat în judeţul Alba. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani, din Aiud.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit surselor medicale, bărbatul s-a prezentat la Centrul de Primiri Urgenţe din Aiud în data de 19 septembrie. Acesta avea pneumonie dar suferea şi de hipertensiune arterială.
 
De asemenea, bărbatul prezenta simptome asociate COVID şi din acest motiv i-a fost recoltat material biologic pentru testare.
 
Mai mult de atât, doctorii i-au propus internarea în unitatea medicală pentru a fi supravegheat, dar bărbatul a refuzat pe semnătură să fie internat şi a mers acasă.
 
Duminică, 20 septembrie, rezultatul a fost pozitiv pentru COVID-19, iar bărbatul a fost internat pentru 48 de ore, pe secţia de Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia, secţie special destinată pacienţilor cu coronavirus.
 
În noaptea de 20 spre 21 septembrie, în jurul orei 03.00, starea bărbatului s-a agravat brusc şi a decedat. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 19 cazuri noi de COVID-19 în judeţul Alba potrivit datelor transmise marţi 22 septembrie, de către Direcţia de Sănătate Publică.
 
În total, în judeţ, au fost înregistrate 1548 infectări, de la începutul pandemiei. Localităţile din care provin cazurile noi (22 septembrie): Alba Iulia – 8, Aiud – 2, Câmpeni – 1, Crăciunelu de Jos – 1, Cugir – 1, Galda de Jos (Benic) – 1, Ighiu (Ţelna) – 1, Meteş (Valeni) – 1, Mihalţ – 1, Sebeş – 1, Cetatea de Baltă – 1.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările