Trimişi în judecată pentru tâlhărie după ce au agresat angajaţi ai unui supermarket din Aiud

Trimişi în judecată pentru tâlhărie după ce au agresat angajaţi ai unui supermarket din Aiud

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi din judeţul Ilfov au fost trimişi în judecată pentru tâlhărie de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

Ştiri pe aceeaşi temă

G. Valentin Lucian şi N. Corneliu Rudolf sunt acuzaţi că, după ce au furat alimente şi băuturi alcoolice dintr-un supermarket din Aiud, i-au agresat pe agentul de pază şi pe o vânzătoare.
 
Cei doi au 34 şi 35 de ani şi domiciliază în localitatea Chitila. Fapta de tâlhărie a avut loc în 14 octombrie, autorii au fost prinşi în 6 noiembrie şi au fost trimişi în jduecată, la Judecătoria Aiud, în stare de arest, în 27 noiembrie.
 
Aceştia au pătruns în supermarket, au sustras mai multe produse alimentare şi sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-au ascuns sub haine, iar, în timp ce ar fi încercat să plece din magazin, au fost observaţi de către agentul de pază.
 
Pentru a-şi asigura scăparea, unui dintre bărbaţi l-ar fi lovit pe agentul de pază, cu o sticlă de băutură alcoolică, iar celălalt ar fi împins-o pe o reprezentantă a magazinului care ar fi observat scena şi ar fi încercat să intervină pentru a-i împiedica să iasă din supermarket. Cei doi bărbaţi riscă între 2 ani şi 7 ani de închisoare. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: