Sute de motociclişti, în marş la Alba Iulia pentru a atrage atenţia şoferilor cu privire la prezenţa lor în trafic VIDEO

Sute de motociclişti, în marş la Alba Iulia pentru a atrage atenţia şoferilor cu privire la prezenţa lor în trafic VIDEO

Motocicliştii au făcut un tur al oraşului Alba Iulia. Foto: Ionuţ Văidean

Peste 200 de motociclişti din toată ţara au participat sâmbătă, la Alba Iulia, la un marş de conştientizare a prezenţei celor care circulă pe două roţi în trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Motocicliştii s-au reunit în weekend lângă Alba Iulia, la un eveniment organizat de Apulum Bikers, în cadrul campanii caritabile destinate dotării cu echipament terapeutic a Centrului “Maria Beatrice” Alba Iulia. 

Coloana de motociclişti a pornit din zona Vinţu de Jos, apoi pe DN 1 spre Alba Iulia, unde au făcut turul oraşului.
 
Motoarele au răsunat pe străzile din Alba Iulia şi au atras atenţia trecătorilor şi şoferilor. Pasionaţi ai “monştrilor” pe două roţi au reuşit astfel să evidenţieze importanţa respectului pentru fiecare participant la traficul rutier.
 
Au putut fi văzute motociclete noi sau old-timere, viu colorate sau cromate, cu forme clasice sau futuriste şi echipamente speciale.
   
Foto: Ionuţ Văidean
 
Mocicliştii au mers pe traseul Bulevardul Ferdinand – Tudor Vladimirescu – Republicii – Revoluţiei – Macului – Calea Moţilor – Decebal – O. Goga – Ferdinand. După turul oraşului, motocicliştii s-au întors la locaţia Bikers Party (Pensiunea „Drumul Dragostei”), unde ziua continuă cu concursuri distractive. Seara, vor avea loc concerte şi party. Şi vineri, prima zi a evenimentului, motocicliştii au avut parte de program cu concursuri şi concerte rock.
 

La Centrul „Maria Beatrice“ din Alba Iulia sunt trataţi copii cu afecţiuni cauzate de boli precum: paralizie cerebrală infantilă, tetrapareză, hemipareză, monopareză, parapareză, tulburări de coordonare, retard psiho-neuro-motor, diferite sindroame neurologice, boli ale măduvei spinării. Tot aici sunt trataţi şi copii care au suferit accidentări şi au nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare. Primăriile din Alba Iulia şi Sebeş subvenţionează (90%) tratamentul de lungă durată pentru un număr de 35 de copii. Lunar primesc ajutor de specialitate, contra cost, alţi 25 de copii din ţară şi străinătate. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: