Lucian Mândruţă şi-a uitat maşina descuiată cu obiecte de mii de euro într-un oraş din Apuseni. Ce a descoperit la întoarcere

Lucian Mândruţă şi-a uitat maşina descuiată cu obiecte de mii de euro într-un oraş din Apuseni. Ce a descoperit la întoarcere

Lucian Mândruţă şi-a lăsat maşina descuiată în centrul oraşului Abrud. Foto Facebook

Lucian Mândruţă a relatat într-o postare pe contul său de Facebook, cum şi-a uitat maşina descuiată, cu cheile în contact, în centrul oraşului Abrud din Munţii Apuseni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, Lucian Mândruţă a participat la evenimentul „Cu bicicleta în Ţara Moţilor”, un tur cu bicicleta de la Abrud la Arieşeni, pe o distanţă de 100 de kilometri.
 
La plecarea pe traseu, acesta a uitat maşina descuiată, cu obiecte foarte valoroase în interior. Când s-a întors, a găsit totul intact. ”Atât de important să ştiţi despre Abrud”, a transmis vedeta de televiziune.
 
Postarea lui Lucian Mândruţă:
 
”Când am plecat dimineaţă în tura ciclistă am lasat van-ul descuiat şi cu cheia înăuntru. Ameţit, ştiu!
 
Tot înăuntru aveam un Canon de vreo câteva mii de euro, un Macbook, un Ipad, haine diverse şi vreo două obiective foto cam scumpe şi ele.
 
 
Şapte ore mai târziu, după o zi de pedalat, sunt toate aici. Nu s-a atins nimeni de ele. Atât e important să ştiţi despre Abrud”.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările