Procurorul Liana Boer, delegat încă trei luni la conducerea DNA Alba Iulia

Procurorul Liana Boer, delegat încă trei luni la conducerea DNA Alba Iulia

Sediul DNA Alba Iulia

Procurorul Liana Boer a fost delegat pentru o perioadă de încă trei luni la conducerea Serviciului Teritorial DNA Alba Iulia. Mandatul de procuror şef al acesteia a expirat în 17 iunie 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liana Boer conduce structura DNA Alba Iulia din octombrie 2006. În iunie 2007 a obţinut un mandat de trei ani, care a fost prelungit în 2010. 
 
”În baza art.57 al.7 şi 8 din Legea 303/2004, la propunerea procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus delegarea doamnei Liana Boer în funcţia de  procuror şef al Serviciului Teritorial Alba Iulia pe o perioadă de trei luni, cu începere din data de 17 iunie 2012”, se afirmă într-un comunicat al Biroului de Informare şi Relaţii Publice din cadrul DNA. 

Potrivit legislaţiei în vigoare, delegarea în funcţii de conducere se poate face pentru o perioadă de cel mult 90 de zile într-un an. Delegarea procurorilor poate fi prelungită, cu acordul acestora, cel mult 90 de zile. 
 
La sfârşitul anului 2012, Liana Boer a candidat pentru postul de procuror şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Postul a fost obţinut în urma concursului de Augustin Lazăr. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările