Flash-mob viral realizat de elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia. Filmul a adunat zeci de mii de vizualizări

Flash-mob viral realizat de elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia. Filmul a adunat zeci de mii de vizualizări

Elevii au format literele M şi V de la numele Mihai Viteazul

Un flash-mob realizat de elevii claselor a XI-a de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, sub îndrumarea profesorilor de educaţie fizică, a devenit viral pe internet, după ce a fost distribuit pe Facebook. Filmuleţul are zeci de mii de vizualizări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe acorduri de muzică, elevii Colegiului Militar din Alba Iulia au lăsat la o parte, pentru puţin timp, rigorile impuse de uniforma militară, şi au realizat un flash-mob cu mişcări perfect sincronizate. La final ei au format, literele ”MV”, iniţiale ale domnitorului Mihai Viteazul, care este şi patronul spiritual al instituţiei militare. La manifestare au participat atât fete, cât şi băieţi.
 
”Vă invităm să urmăriţi un flash-mob al elevilor din claselor a XI-a, realizat sub îndrumarea profesorilor de educatie fizică din colegiu, Felicia Vancea şi Sorin Secăreanu”, este mesajul postat de reprezentanţii colegiului pe pagina de Facebook.
 
La cinci zile după ce a fost distribuit, clipul a adunat aproape 600 de distribuiri, peste 680 de like-uri, fiind vizualizat de către 34.000 de internauţi.
 
În ultimii ani, absolvenţii Colegiului Naţional Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au înregistrat o rată de promovare de sută la sută la examenul de Bacalaureat, iar elevii care au studiat aici au avut participări numeroase la olimpiadele naţionale, o parte întorcându-se cu medalii.

Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” a fost înfiinţat în anul 1919 şi a funcţionat, iniţial, la Târgu-Mureş, ulterior la Timişoara, iar din 1975 are sediul la Alba Iulia.

Citiţi şi:


„Ascultă, urmăreşte şi taci“. Cine sunt şi cum acţionează cercetaşii, militarii de elită a Armatei Române


Totul despre carbohidraţi. Lista alimentelor bune şi a celor rele pentru organismul uman


Istoria legendară a Fetelor de la Căpâlna, ansamblul care a inspirat mari vedete ale lumii. Dansul în spirală şi fertilitatea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările