Ce planuri de viitor are tânăra din Alba care a obţinut media 10.00 la Bacalaureat: „Am fost foarte surprinsă”

Ce planuri de viitor are tânăra din Alba care a obţinut media 10.00 la Bacalaureat: „Am fost foarte surprinsă”

Absolventa a obţinut media 10.00 la examenul de Bacalaureat. Foto: Facebook/ Lorena Călin

Lorena Călin de la Colegiul Naţional ”Titu Maiorescu” din Aiud este singurul absolvent de liceu din Alba care a obţinut media 10.00 la examenul de Bacalaureat 2019, înainte de contestaţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru această performanţă, Lorena s-a pregătit constant în cei patru ani de liceu, iar examenul l-a dat la Română, Matematică şi Informatică. 
 
Tânăra a declarat că Matematica este punctul ei forte, motiv pentru care următorul pas în viaţă este înscrierea la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Alţi 11 elevi au fost notaţi cu media 9.90.

“Sunt foarte emoţionată şi fericită în acelaşi timp, la fel şi familia mea. Am fost foarte surprinsă şi sunt bucuroască că munca mea a dat roade”, spune tânăra absolventă. Lorena spune că s-a pregătit constant de-a lungul celor patru ani de liceu, iar în ultima lună a aprofundat doar materia. “Din punctul meu de vedere, subiectele au fost foarte accesibile, necesitând, într-adevăr o pregătire aprofundată, constantă”.

Tânăra spune despre sine că este o persoană foarte sociabilă care a reuşit întotdeauna să realizeze un echilibru între şcoală şi viaţa socială. Îi place să fie implicată mereu în activităţi alături de prieteni, să facă sport şi să găsească noi căi de a se dezvolta pe toate planurile.
 
REZULTATE BACALAUREAT 2019, în Alba, în ordine alfabetică.
 
REZULTATE BACALAUREAT 2019, în Alba, după medie.
 
REZULTATE BACALAUREAT 2019 în Alba, pe licee.
 
În judeţul Alba, aproape 2.300 de candidaţi au susţinut probele scrise de examen, în perioada 1-4 iulie. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: