FOTO VIDEO Bătrână de 80 de ani din Zlatna, violată şi omorâtă în bătaie. Autorii au fost arestaţi preventiv

FOTO VIDEO Bătrână de 80 de ani din Zlatna, violată şi omorâtă în bătaie. Autorii au fost arestaţi preventiv

Bărbaţii acuzaţi de omor au fost reţinuţi

Poliţiştii din Zlatna, judeţul Alba, i-au identificat autorii unor infracţiuni de omor, viol şi violare de domiciliu asupra unei femei de 80 de ani. Doi bărbaţi cu antecedente penale au fost reţinuţi, iar luni sunt propuşi pentru arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 2: Inculpaţii au un palmares infracţional de invidiat. Mierea Raul Grigore a fost eliberat condiţionat din închisoare în februarie 2013, după ce în 2011 a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni pentru furt. Stoica Sorin Ioan are la activ trei condamnări, toate cu suspendare: 1 an şi 6 luni de închisoare în 2007 pentru violare de domiciliu şi tentativă de viol, 3 luni în 2008 pentru vătămare corporală şi 4 luni în 28 mai 2013 pentru furt. Ultima condamnare poate fi contestată cu recurs.

UPDATE 1: Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv luni la Tribunalul Alba. Mierea Raul Grigore şi Stoica Sorin Ioan vor sta următoarele 29 de zile după gratii. Inculpaţii pot contesta măsura cu recurs.
 
Faptele de care sunt acuzaţi cei doi bărbaţi a avut loc în noaptea de ½ iunie 2013.  ”Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată de către un bărbat din Zlatna, cu privire la faptul că a găsit-o pe mătuşa sa decedată în patul din locuinţa personală.  Întrucât din primele cercetări desfăşurate de poliţişti s-a constatat pe cadavru urme de violenţă, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din ofiţeri specialişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, (Serviciile de Investigaţii Criminale şi Criminalistic) şi ai Poliţiei oraşului Zlatna împreună cu medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.
 
Cu ocazia efectuării necropsiei cadavrului s-a stabilit faptul că moartea victimei de 80 de ani din Zlatna, a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei interne, consecinţa unui traumatism toracic cu multiple fracturi costale şi leziuni în zona vulvo-rectală produse în urma unor raporturi sexuale vaginale şi anale. În urma activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare s-a reuşit identificarea şi reţinerea principalilor suspecţi de comiterea faptei, S. Sorin Ioan, de 33 de ani, din Zlatna şi M. Raul Grigore, de 28 de ani, din Zlatna, ambii cunoscuţi cu antecedente penale”, se afirmă în comunicatul IPJ Alba.

 
În cursul cercetărilor s-a stabilit faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce au consumat băuturi alcoolice la un local public din Zlatna cei doi suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei. Aici au întreţinut raporturi sexuale normale şi anale cu ea, aplicându-i totodată mai multe lovituri care i-au produs leziuni grave şi care au condus la deces. 
 
Cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba în vederea cercetării învinuiţilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat, viol şi violare de domiciliu. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni, 03.06.2013, sunt prezentaţi Tribunalului Alba  cu propunere de arestare preventivă. Cei doi riscă până la 25 de ani de închisoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: