Bărbatul care a răpit o tânără din Alba şi a dus-o în Timiş pentru căsătorie, reţinut de poliţie. Cinci complici, cercetaţi în libertate

Bărbatul care a răpit o tânără din Alba şi a dus-o în Timiş pentru căsătorie, reţinut de poliţie. Cinci complici, cercetaţi în libertate

Poliţiştii in Alba Iulia l-au reţinut pe un tânăr de 29 de ani, care se sustrăgea cercetărilor, pentru fapta de lipsire de libertate. Acesta ar fi dus-o pe o tânără, din comuna Sântimbru, împotriva voinţei ei, la casa părinţilor lui din judeţul Timiş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 septembrie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 29 de ani, care este cercetat, pentru o faptă de lipsire în libertate în mod ilegal, comisă la data de 27 august 2019 şi care se sustrăgea cercetărilor. 
 
În cursul zilei de joi, 5 septembrie 2019, reţinutul va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. Poliţiştii l-au identificat şi pe tatăl tânărului, care este cercetat pentru complicitate la lipsire de libertate. Iniţial şi acesta s-a sustras cercetărilor. 

Poliţiştii din Alba Iulia cercetează în total 6 persoane din judeţul Timiş. Poliţiştii susţin că în seara zilei de 27 august, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către părinţii unei tinere de 25 de ani, din comuna Sântimbru, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, fiica lor s-a întâlnit cu un tânăr, cu care anterior ar fi avut discuţii legate de o posibilă căsătorie şi, împotriva voinţei ei, ar fi fost dusă de acesta, cu un autoturism, în judeţul Timiş, în localitatea Făget, la casa părinţilor.
 
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul, în vârstă de 29 de ani, i-ar fi propus tinerei să iasă într-un local public, pentru a servi masa şi, împotriva voinţei sale, ar fi dus-o în Recaş, judeţul Timiş, la o locuinţă a părinţilor săi. 

Tânărul s-ar fi manifestat violent şi i-ar fi luat telefonul fetei, împiedicând-o să ia legătura cu familia. Ulterior, tânăra a putut lua legătura cu familia şi a fost lăsată să plece din locuinţa familiei tânărului, fără a fi victima unei alte infracţiuni. Aceasta a fost găsită de poliţişti, pe raza municipiului Lugoj şi a fost redată familiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: