VIDEO Horoscopul zilei: duminică, 14 decembrie

VIDEO Horoscopul zilei: duminică, 14 decembrie

Citiţi ce v-au rezervat astrele pentru ziua de duminică, 14 decembrie. FOTO: Arhivă Adevărul

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de duminică, 14 decembrie 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

BERBEC (21.03-20.04): Stilul metodic adoptat se pliază eficient pe principalele demersuri utile, ce ţin de bilanţ, buget şi preparative. Acordaţi obiectivităţii rolul cuvenit pentru orice subiect dezbătut, astfel că ideile cele mai bune pot fi aplicate, indiferent cine le formulează.
 
TAUR (21.04-21.05):  Receptivitatea „cuplată„ cu „aşteptatul rândului la cuvânt” fac din dvs un excelent „moderator” pentru toate chestiunile familiale. În acest fel, programul va cuprinde câte ceva din dorinţele fiecăruia, respectiv din timpul şi cuantumul financiar comun.
 
GEMENI (22.05-21.06):  Nevoia unei relaxări prelungite vă determină să insistaţi pe diverse hobby-uri, lumeşti şi elevate. Ataşaţi programului şi acele activităţi pe care nu le-aţi putut efectua ierimai ales că, acum, stare de spirit ar putea fi mult  mai...adecvată.
 
RAC (22.06-22.07): În atitudinea dvs lejeră, reactivă se interpretează dorinţa de a cultiva acalmia şi darurile estetice cu care membrii familiei sunt înzestraţi. Excepţia apare doar în domeniul sentimental, în funcţie, desigur...şi de prima reacţie a persoanei iubite.
 
LEU (23.07-22.08): Aveţi nevoie de o perioadă prelungită de reflecţie asupra a ceea ce s-a întâmplat de luni încoace. Învăţămintele pot fi rapid puse în practică, antrenant şi solicitând reciprocitatea, indiferent de momentul ulterior ales.
 
FECIOARĂ (23.08-22.09): Impresionaţi prin precizia cu care aduceţi „la zi” activităţile „prozaice” din familie, respectiv prin tactul cu care argumentaţi rolul fiecăreia din activităţile relaxante, individuale şi comune.
 
BALANŢĂ (23.09-22.10): Surprindeţi plăcut asistenţa prin opţiunile manifestate...argumentat... faţă de elemente exclusiv tradiţionale, în materie de cumpărături şi arta culinară. Legea compensaţiei va funcţiona, aproape firesc, în domeniul sentimental...
 
SCORPION (23.10-21.11): Faptul că acordaţi fiecărui membru al familiei atenţia cuvenită, coroborată cu alimentarea motivării în preocupările specific duminicale poate susţine, durabil, dezinvoltura pe care o doriţi şi meritaţi. În dragoste, trăiţi clipa!
 
SĂGETĂTOR (22.11-21.12): Randamentul şi, în consecinţă, satisfacţiile reies, la un moment dat şi din alternaţele preocupărilor simple şi complexe, lumeşti şi spirituale, ordinea fiind stabilită, prin utilizarea Liberului Arbitru al fiecărui nativ/fiecărei native.
 
CAPRICORN (22.12-20.01): Atitudinea relativ boemă este o replică „venită în timp” la programul profesional aglomerat. Insistaţi pe calitatea şi nu pe cantitatea preferinţelor, cu un loc aparte pentru revigorarea vieţii afective.
 
VĂRSĂTOR (21.01-18.02): Vă avantajează foarte mult dezbaterile pe teme din cele mai diverse, întrucât acest liber schimb  de opinii vă ajută să vă extindeţi anumite preocupări, să conturaţi anumite concepte sau să daţi un sens nou, la fel de optimist...vieţii conjugale.
 
PEŞTI (19.02-20.03): Trecerea în revistă a diverselor relaţii & asocieri este un bun prilej pentru a vă reconsidera strategia de acţiune menită să consolideze aceste alianţe. Preocupările elevate şi romantismul îşi fac o concurenţă care îi stimulează pe toţi cei implicaţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: