Un nudist din Berlin a fugărit un mistreţ cu doi pui, după ce animalul a ieşit din pădure şi i-a luat laptopul

Un nudist din Berlin a fugărit un mistreţ cu doi pui, după ce animalul a ieşit din pădure şi i-a luat laptopul

FOTO  Adele Landauer/Facebook

Un nudist din Berlin a fugărit dezbrăcat un mistreţ care a ieşit din pădure şi i-a luat punga de plastic în care îşi ţinea laptopul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a luat-o la fugă după mistreţ, care era urmat şi de doi pui, spre amuzamentul celor de faţă.

Adele Landauer, actriţă şi instructor de dezvoltare personală, a fotografiat incidentul petrecut la Teufelssee - o zonă de plajă preferată de turişti, şi le-a postat pe Facebook, scrie digi24.ro

„Natura îşi ia revanşa", a scris Landauer pe Facebook, adăugând că bărbatul rămas fără laptop a râs de această situaţie. "I-am arătat fotografiile, a râs zgomotos şi mi-a dat voie să le public", a adăugat ea.

Pe timpul verii, unii germani renunţă la haine în parcuri, această formă de comuniune cu natura purtând numele de Freikörperkultur - "cultura trupului liber".

Starea de alertă din timpul pandemiei de coronavirus a dat animelelor sălbatice curaj să exploreze noi teritorii, profitând de lipsa oamenilor. Mistreţii au fost observaţi în mai multe suburbii din Berlin.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările