Trei fraţi s-au lăsat muşcaţi de un păianjen Văduva neagră sperând că vor căpăta puterile lui Spider-Man

Trei fraţi s-au lăsat muşcaţi de un păianjen Văduva neagră sperând că vor căpăta puterile lui Spider-Man

Trei fraţi s-au lăsat muşcaţi de un păianjen

Trei fraţi au ajuns la spital după ce au lăsat un păianjen veninos „Văduva neagră” să-i muşte, crezând că vor căpăta superputeri precum Spider-Man.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei fraţi de opt, zece şi doisprezece ani din Bolivia s-au lăsat muşcaţi de un păianjen „văduva neagră“ să-i muşte pentru a căpăta puterile lui „Spiderman“. Incidentul s-a petrecut pe 14 mai la Chayanta (Potosí), după cum a raportat în acest weekend autorităţile locale.

 Lăsaţi să pască caprele familiei, în timp ce mama lor a ieşit să caute lemne de foc, băieţii au provocat păianjenul împingându-l cu un băţ, apoi s-au lăsat înţepaţi.

După ce au început să prezinte dureri musculare, transpiraţie excesvă, febră şi ritm cardiac crescut, copiii au fost transportaţi la Spitalul de Copii din La Paz, în oraşul Llallagua. Acolo, medicii le-au injectat un ser împotriva muşcăturilor şi astăzi cei mici sunt deja recuperaţi acasă.

Virgilio Pietro, medic şi reprezentant al Ministerului Sănătăţii din Bolivia a menţionat cazul neobişnuit în timpul unei conferinţe de presă, ocazie cu care i-a avertizat pe părinţi să fie atenţi cu copiii „pentru că lor totul li se pare real, filmele sunt reale, visele ar putea fi reale”.

Văduvele negre nu sunt, de obicei, agresive, dar atacă oamenii dacă se simt ameninţate. Muşcăturile lor nu sunt, de obicei, fatale la om.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: