Topul zodiilor pentru care dragostea se măsoară în bani

Topul zodiilor pentru care dragostea se măsoară în bani

Topul zoiilor care iubesc să fie răsfăţate

Nimic nu este prea mult pentru ele, iar partenerul trebuie să înţeleagă că aceste zodii cântăresc dragostea cu ajutorul lucrurilor materiale. Vor să fie răsfăţate şi puse pe un piedestal în fiecare zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Taur

Nu v-aţi fi gândi că puternicul Taur s-ar topi atunci când este răsfăţat. Niciun alt nativ nu iubeşte mai mult decât el să fie alintat şi iubit. Înţelege iubirea diferit de toţi ceilalţi şi, dacă are de ales, lasă totul pentru persoana care ştie să-i satisfacă această nevoie.   

Leu

Vrea să fie răsfăţat şi pus pe un piedestal în fiecare zi. Pentru Leu, nu este vorba doar de răsfăţ, ci de modul în care toată lumea observă efectul radiant pe care-l are personalitatea lui, ca să nu mai vorbim de modul în care se topeşte atunci când i se fac complimente. Iubesc luxul şi îşi oferă absolut tot ce le vine în minte.

Fecioară

Fecioara este disperată după aprecierea partenerului. Odată ce o obţine, va rămâne mereu acolo, fără a mai avea nevoie de altceva. Îşi oferă auto-răsfăţ, dar vrea să-i fie validată dragostea. Nimic nu este prea mult pentru ei, iar partenerul trebuie să înţeleagă că Fecioarele cântăresc dragostea cu ajutorul lucrurilor materiale.

Scorpion

Răsfăţându-se şi oferindu-şi tot ce-i mai bun este modul în care Scorpionul înţelege să se bucure de viaţă. Dacă partenerul nu îi răspunde nevoii de validare, grijă şi alint, îl va lăsa fără să se uite în urmă. Alege cele mai bune branduri de haine şi merge regulat la salon. Pentru ei luxul este o necesitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: