Topul zodiilor predispuse la infidelitate

Topul zodiilor predispuse la infidelitate

Topul zodiilor predispuse la infidelitate

Le place să flirteze şi să se joace cu mintea persoanelor de sex opus în faţa partenerilor. Dacă nu le oferiţi toată adrenalina de care au nevoie, o vor căuta într-un alt loc. Aceşti nativi şi-au câştigat titlul de infidelii zodiacului, din cauza predispoziţiei lor de a-şi înşela partenerii de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gemeni

Dacă nu le oferiţi toată adrenalina de care au nevoie, o vor căuta într-un alt loc. Iar când vă veţi da seama de infidelitatea lor, vor încerca să arunce vina asupra voastră. Nu eraţi acolo pentru ei, i-aţi neglijat, nu le-aţi dovedit dragostea pe care le-o porţi sau orice alte motive care le vin în minte. Cert este că niciodată nu-şi vor cere scuze pentru ce au făcut. Mândria lor este prea mare pentru a face asta. În schimb, vă vor întoarce spatele şi vor găsi o altă victimă, scrie thoughtcatalog.com.

Scorpion

Scorpionului îi place să flirteze şi să se joace cu alte persoane de sex opus în faţa partenerilor, dar aceştia nu au voie să fie geloşi, pentru că altfel sunt acuzaţi de lipsă de încredere în sine. Atunci când vor să se răzbune, vor sări în patul primei victime. Scorpionului îi place să se joace cu mintea partenerului său, dar urăşte să fie manipulat. Dacă îi răniţi, se vor dedica în totalitate răzbunării şi nu se vor opri până nu văd rezultate.

Săgetător

Săgetătorii sunt infideli prin natura lor. Ei iubesc să împărtăşească experienţele de viaţă cu alte persoane, mai ales dacă acest lucru implică şi un pahar de vin. Nu ezită să-şi exprime opiniile despre persoanele de sex opus, iar după atâtea poveşti ajung cu uşurinţă să îşi cucerească victimele. Adoră să fie validaţi şi se simt grozav când ştiu că sunt doriţi.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: