Pisica lui Karl Lagerfeld a câştigat anul trecut 3 milioane de euro

Pisica lui Karl Lagerfeld a câştigat anul trecut 3 milioane de euro

Choupette a câştigat anul trecut aproape 3 milioane de euro FOTO Daily Mail

Choupette, pisica siameză a celebrului designer Karl Lagerfeld, se numără printre cele mai răsfăţate animale de companie din lume. Are un avion personal şi două îngrijitoare care o răsfaţă mereu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Felina în vârstă de 3 ani pare să aibă şi simţul afacerilor, asemeni stăpânului său. Anul trecut, Choupette a câştigat aproape 3 milioane de euro din numai două apariţii în reclame tv.

Este vorba de o reclamă la produse cosmetice, realizată pentru o firmă din Japonia, şi de o reclamă la Opel Corsa.

Spre deosebire de pisicuţă, care nu a făcut prea mari eforturi ca să câştige fabuloasa sumă, manechinul Cara Delevigne, una dintre muzele lui Lagerfeld, a strâns anul trecut 3,2 milioane de euro. Pentru această sumă, ea a trebuit să participe însă la multe campanii şi prezentări de modă.

Lagerfeld se mândreşte că pisica lui a apărut în reclame la produse de lux şi spune că siameza este un animal prea sofisticat ca să apară şi în spoturi la hrană pentru pisici.

Choupette mănâncă la masă alături de stăpânul ei şi are parte de manichiură în fiecare săptămână. Lagerfeld a declarat în urmă cu 2 ani că îşi iubeşte aşa de mult pisica încât s-ar căsători cu ea, scrie Daily Mail.


FOTO instagram.com/choupettesdiary

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: