Oferta anului în Regatul Unit al Marii Britanii: o casă cu etaj a fost scoasă la licitaţie la preţul de o liră FOTO

Oferta anului în Regatul Unit al Marii Britanii: o casă cu etaj a fost scoasă la licitaţie la preţul de o liră FOTO

FOTO ladbible.com

Licitaţie fără precedent în Regatul Unit. O casă cu 3 dormitoare, un salon, o bucătărie şi o baie a fost scoasă la licitaţie la un preţ de pornire de o oliră.

Ştiri pe aceeaşi temă

Începe sezonul cadourilor şi dacă încă nu v-aţi hotărât ce să cumpăraţi, poate ar trebui să luaţi în calcul achiziţionarea unei case. Ar fi darul perfect, mai ales că oricine şi-ar dori să aibă o locuinţă a lui.

Nu vă grăbiţi să spuneţi că niciodată nu v-aţi permite să oferiţi un asemenea cadou, înainte de a afla preţul unei case cu trei camere din Tonypandy, Rhondda, sudul Ţării Galilor. După ce a fost închiriată cu 425 lire (2.200 lei) pe lună, aceasta va fi licitată luna viitoare pentru doar o liră (5,22 lei), scrie ladbible.com.

„Clienţii care se uită la catalogul nostru ar putea crede că preţul este greşit, dar nu este. Dacă cineva licitează o liră şi nu există alţi ofertanţi, atunci proprietatea este a lor“, a declarat Paul Fosh, cel care se ocupă de licitaţie.

Casa, care este compusă dintr-un hol, un salon, o bucătărie şi o baie, cu trei dormitoare la etaj, necesită câteva modernizări, însă a beneficiat deja de unele renovări.  

„Ne aşteptăm să stârnim mare interes cu oferta pe care am scos-o pe piaţă, proprietatea fiind în prezent cea mai ieftină casă din Marea Britanie“, a mai spus Fosh.

Proprietatea va fi licitată pe 7 decembrie de către Paul Fosh Auctions.

FOTO ladbible.com


Te-ar putea interesa şi:

Rată aerieană. Un avion Wizz Air care zbura de la Bucureşti spre Milano a oprit puţin la Sofia, ca să lase un angajat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările