Idei de amenajare a unui apartament mic

Idei de amenajare a unui apartament mic

O idee de amenajare a unui apartament mic este să folosiţi culori cât mai deschise pentru mobilier FOTO Freshome.com

Garsonierele sau apartamentele mici sunt cele care pun cele mai mari probleme în ceea ce priveşte mobilarea, deoarece trebuie ţinut cont de fiecare metru, iar orice greşeală diminuează din spaţiul destinat mişcării. Vă propunem în acest articol câteva idei de amenajare a unui apartament mic.

Amenajarea unei locuinţe mici reprezintă întotdeauna o provocare. Fiecare detaliu contează, iar obiectele de mobilier trebuie alese ţinând cont de planul pe care ţi-l faci cu spaţiul disponibil în casă. 
 

Idei de amenajare a unui apartament mic: număr redus de obiecte de mobilier

   
FOTO: Freshome.com
 
Nu-ţi cumpăra multe obiecte de mobilier, decât în cazul în care e neapărată nevoie. Recomandat e să-ţi faci o listă cu tot ce-ţi trebuie, iar obiectele opţionale trebuie să rămână la această categorie. 
   

Idei de amenajare a unui apartament mic: canapele şi masă detaşabilă

 
FOTO: Freshome
 
Uneori se poate renunţa la patul mare pentru o canapea, prin care este câştigat spaţiu în plus.
 

Idei de amenajare a unui apartament mic: mobilă albă sau deschisă la culoare

 
 
Albul şi culorile deschise, în general, dau impresia unui spaţiu curat, mare şi destul de călduros. Principala problemă la acest tip de alegere o au cei cu animale de companie, care trebuie să fie conştienţi că e greu de întreţinut o asemenea locuinţă când cineva se „asigură” că va face dezordine.
 

Idei de amenajare a unui apartament mic: oglinzi mari


 
Oglinzile mari din casă dau impresia că spaţiul de care dispui este mai generos. 
   

Sfat de amenajare a unui apartament mic: păstrează mereu ordinea

 
 
O casă ordonată oferă întotdeauna senzaţia că e un spaţiu suficient de mare unde poţi să lucrezi bine, să te odihneşti şi să primeşti mereu musafirii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările