Horoscopul bogaţilor. Ce nativi din zodiac sunt născuţi să câştige bani

Horoscopul bogaţilor. Ce nativi din zodiac sunt născuţi să câştige bani

Unii nativi sunt născuţi să facă bani FOTO SHUTTERSTOCK

Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg sunt recunoscuţi pentru averile lor impresionante, dar pe strada cu oameni cărora nu le lipseşte nimic stau şi Kylie Jenner, Rihanna, Meghan Markle, Jennifer Lopez. Lăsând la o parte domeniul de activitate, moştenirile sau pasiunea cu care muncesc şi perseverenţa, sunt nativi din zodiac care au susţinere astrală în ceea ce priveşte abundenţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Analizează personalităţile care apar în publicaţiile financiare, pune lupa pe sumele care apar în dreptul averilor pe care le deţin şi a încasărilor anuale, apoi caută data de naştere, pentru a descoperi semnul zodiacal care le guvernează existenţa. Nasty Gal, expert în citirea cărţilor de tarot, a făcut o listă cu nativii care au cele mai multe şanse să ducă o viaţă îndestulătoare, indiferent că vorbim despre bărbaţi sau despre femei.

Deloc surprinzător, persoanele născute în zodia Capricorn numără mulţi bani în conturi. Capricornii sunt cei mai muncitori nativi ai zodiacului. Sunt hotărâţi, ambiţioşi, dar şi materialişti şi uneori, se remarcă prin viclenie. Pentru ei, banii contează şi sunt modul în care îşi răsplătesc eforturile. Mai mult decât atât, le place să trăiască bine, să aibă un statut în societate şi lux, iar asta necesită bani.

Află aici ce alte zodii sunt norocoase pe plan financiar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările