Horoscop septembrie 2021. Mercur va fi retrograd, dăm probe grele de rezistenţă. Nu e bine să ne asumăm riscuri

Horoscop septembrie 2021. Mercur va fi retrograd, dăm probe grele de rezistenţă. Nu e bine să ne asumăm riscuri

Mercur e retrograd din 26 septembrie FOTO Shutterstock

Din punct de vedere astrologic, luna septembrie nu este cea mai bună lună pentru asumarea unor riscuri, ci pentru luarea unor măsurilor de precauţie. Luna nouă în Fecioară de pe data de 6 îl trage pe Uranus în Taur, care va aduce un aer revoluţionar. Orice ai începe acum este posibil să nu fie permanent, dar îţi oferă un impuls curajos să ieşi din rutină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Relaţia cu ceilalţi poate deveni mai intensă pe măsură de planetele îşi schimbă poziţiile ca într-un fel de efect domino după jumătatea lunii. Venus va intra în Scorpion pe data de 10, Marte în Balanţă pe 14, iar Soarele în Balanţă pe 22. Există o dorinţă generală de a ataca inima problemei, mai ales atunci când este vorba despre răni din trecut. Există nevoia de a păstra pacea de dragul diplomaţiei, dar, uneori, acest lucru nu este posibil.

Stabilirea unui echilibru va fi cheia în situaţiile de conflict. Luna plină are loc pe 20, completând orice ai început să întreprinzi în luna martie a acestui an. Apoi, Mercur retrograd în Balanţă pe 26 septembrie ne invită pe toţi să facem un pas înapoi, să reevaluăm, să analizăm şi să terminăm lucrurile restante înainte de a începe ceva nou. 

Berbec

Poţi face foarte mult pentru a-i ajuta pe ceilalţi să ia decizii mai bune pentru ei. Ceea ce tu vezi ca fiind o soluţie bună ar putea să nu fie de fapt ceea ce are nevoie cineva drag sau pentru care este pregătit. Până la urmă, nu poţi fi cu adevărat responsabil decât pentru tine şi pentru comportamentele tale. Nu poţi lua asupra ta responsabilitatea alegerilor altora. Oferă-le ocazia celor la care ţii să-şi înveţe propriile lecţii la timpul lor.

Citeşte aici horoscopul pentru luna septembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările