Horoscop săptămânal 3 - 9 mai 2021: Pentru berbeci se anunţă o perioadă interesantă în ce priveşte dragostea

Horoscop săptămânal 3 - 9 mai 2021: Pentru berbeci se anunţă o perioadă interesantă în ce priveşte dragostea

Horoscopul săptămânal pentru 3 - 9 mai 2021 vine cu previziuni astrale complete pentru fiecare zodie. Horoscopul săptămânii îţi arată dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Peşti nu au chef de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop săptămânal Berbec: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Puteţi culege roadele unui plan de economii, a valorificării unui talent şi poate fi o victorie sau poate fi un eşec. Este posibil să pierdeţi un loc de muncă, dar să găsiţi noi modalităţi de a face bani, este posibil să aveţi probleme cu banii imprumutaţi, să munciţi din greu pentru bani, să faceţi cheltuieli neprevazute care să vă destabilizeze din punct de vedere financiar. Este cu siguranţă o perioadă în care lucrurile materiale au o mare importanţă pentru voi, în care puteţi conştientiza anumite lecţii in privinţa banilor, a posesiunilor, a valorilor personale. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteţi obţine o mărire de salariu, puteţi incerca să vă gasiţi un loc de muncă mai bine plătit, apar noi oportunităţi de câştig personal sau va fi pusă în discuţie chiar stima personală.

Din toate aceste considerente, starea de spirit se va schimba destul de rapid. Dacă nu doriţi să suferiţi de tristeţea şi apăsarea unor evenimente ce e posibil să vină, atunci controlaţi-vă emoţiile. Nu trebuie să disperaţi pentru că universul promite noi intâlniri cu oameni care vă vor ajuta in carieră.

Horoscop săptămânal Taur: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

4 astre activează prima voastră casă şi vă aduc forţe proaspete, oferindu-vă o explozie uriaşă de curaj. Preluaţi aşadar iniţiativa şi rulaţi mingea care e în curtea voastră. Exprimaţi-vă dorinţele profesionale şi susţineţi ceea ce vreţi pe mai departe. Un proiect gândit sau la care lucraţi ar putea ajunge acum la un punct de cotitură important. Sau ceva se finalizează în următoarele luni, pentru a face loc unui alt ciclu. Care e cheia perioadei? Să nu mai aşteptaţi permisiunea cuiva sau un "semn"de confirmare, ci să inaintaţi cu propriile puteri!

Şi totuşi acest moment astral vă face destul de vulnerabili, apar schimbări frecvente de dispoziţie, evenimentele din jur vă pot afecta atitudinea mai mult decât de obicei deoarece există tendinţa de a personaliza exagerat tot ce se petrece în jurul vostru, mai ales în relaţia cu şefii.

Este interesant şi ce se întâmplă sentimental, pentru că unele relaţii pot trece la o etapă superioară, la căsătorie oficială, în timp ce altele se pot finaliza.

Horoscop săptămânal Gemeni: 3-9 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Nu veţi fi doar un observatori a ceea ce se întâmplă în jurul vostru, ci veţi participa din umbră la toate activităţile. Sunteţi dornici de succes, hotărâţi şi nu rataţi şansa de a vă demonstra abilităţile şi talentele. Vă sfătuiesc să fiţi atenţi să nu faceţi greşeli şi să nu vă faceţi duşmani. Dacă aveţi planuri de  rezervă,atunci este necesar să le puneţi în aplicare în siguranţă şi să  le păstraţi în secret faţă de colegi şi de superiorii voştri.

Voi sunteţi sociabili, curioşi şi energici prin natura voastră. Şi acum manifestaţi acelaşi lucru. O să vă vedeţi cu multă lume, adesea cu oameni cu care aveţi afaceri, veţi comunica mult de asemenea în reţelele sociale. Orice începuturi şi planuri vă vor duce spre rezultat victorios dacă le gândiţi bine şi aveţi răbdare. Este posibil să se cunoască asta  atât în plan romantic, cât şi în plan de afaceri. Dacă voi înşivă sunteţi optimişti, atunci şi ceilalţi oameni vă vor răspunde pozitiv solicitărilor voastre.

Citeşte horoscopul săptămânal complet pe Click.ro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările