Horoscop săptămâna 10-16 decembrie 2018. Tensiuni la muncă şi probleme în cuplu

Horoscop săptămâna 10-16 decembrie 2018. Tensiuni la muncă şi probleme în cuplu

Horoscop săptămâna 10-16 decembrie 2018

A doua săptămână din luna decembrie vine cu un program încărcat pentru nativi. Unii vor avea clipe grele la muncă, alţii în relaţia de cuplu. Problemele cu banii sunt la ordinea zilei pentru zodiile cu dare de mână, dar trebuie să înveţe să facă economii în prag de sărăbtori. Află mai jos ce spune horoscop săptămâna 10-16 decembrie 2018:

Ştiri pe aceeaşi temă

Horoscop săptămâna 10-16 decembrie 2018 - Berbec

 
Prietenii şi protectorii îţi deschid săptămâna cu sfaturi utile şi dialoguri interesante. S-ar putea ca unele informaţii primite să te alarmeze, însă fii obiectiv şi lasă emotivitatea deoparte. Bine ar fi să faci o curăţenie drastică la capitolul prieteni, dar mai ales fii mai prudent la aripa pe care o laşi să te protejze. S-ar putea să constaţi mai târziu că această protecţie a avut doar scopuri egoiste, care vizau alte interese decât ale tale. Zilele de 13 şi 14 Decembrie îţi aduc posibilitatea de a sta puţin în umbră şi de a studia pe îndelete evenimentele şi oamenii din jurul tău. Organismul va da semne de oboseală, astfel încât alternează orele de muncă cu cele de relaxare. Domeniul profesional primeşte influxurile bune. Dialogurile cu şefii sau cu persoanele cu autoritate vor fi frecvente şi de folos. Ordonează-ţi ideile, spune clar ce gândeşti, dar acceptă şi ce ţi se spune. Sunt şanse mari de a-ţi schimba meseria, serviciul şi relaţionarea cu munca şi implicaţiile ei. La sfârşitul săptămânii te vei simţi excelent, revenind cu forţe proaspete în mijlocul celor dragi.
 

Horoscop săptămâna 10-16 decembrie 2018 - Taur

 
Domeniul profesional îţi va atrage atenţia în primele zile ale săptămânii, deoarece şefii te vor chema la raport. Sunt posibile discuţii aprinse şi schimbări de poziţie în cadrul unui proiect. Poate ar fi bine să-ţi îndrepţi eforturile şi planurile de viitor către alte domenii de lucru, care să te pună în valoare mai mult. Pe 13 şi 14 Decembrie se întrezăresc întâlniri şi dialoguri cu prietenii. Informaţiile primite în aceste zile par alarmante, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Capitolul financiar este fluctuant, de aceea fii prudent în privinţa banilor şi mai ales evită împrumuturile sau ajutorarea altora cu bani. Relaţiile cu străinătatea vor cunoaşte reconfigurări. Dialogurile cu persoanele străine sau cu cele aflate departe de ţară vor fi frecvente şi de bun augur. Pe de altă parte, dorinţa de rafinare sufletească va fi la cote înalte. Retrage-te din forfota cotidiană, plimbă-te în aer liber şi foloseşte doar remedii naturiste pentru a te revigora.
 

Horoscop săptămâna 10-16 decembrie 2018 - Gemeni

 
La începutul săptămânii sunt posibile veşti din străinătate sau legate de studii. Discerne atent ce afli, pentru că unele informaţii sunt false sau nu te privesc pe tine. Sunt momente bune pentru a face planuri de călătorii îndepărtate. Cei implicaţi în studii universitare vor avea de-a face cu secvenţe de învăţare mai dificile, dar care cu puţin efort şi bunăvoinţă vor fi depăşite fără probleme. Zilele de 13 şi 14 Decembrie aduc forfotă în domeniul profesional. Relaţiile cu şefii vor fi puse la încercare, dar explicaţiile pertinente şi dovezile clare ale muncii tale sunt cele mai indicate instrumente de abordare a situaţiilor ivite. Energia vitală fluctuează destul de mult, aşa încât dozează-ţi eforturile şi alternează orele de muncă cu cele de odihnă. Sfârşitul intervalului analizat te va găsi înconjurat de prieteni. Lasă grijile deoparte şi bucură-te de prezenţa şi sfaturile lor.
 
 
 
citeste totul despre: