HOROSCOP Luna Nouă şi Lilith. Timp de o lună, asistăm la decizii extreme, furii dezlănţuite şi pierderi de bani

HOROSCOP Luna Nouă şi Lilith. Timp de o lună, asistăm la decizii extreme, furii dezlănţuite şi pierderi de bani

Luna nouă face conjuncţie cu Lilith FOTO Shutterstock

Astrologul Cristina Demetrescu aduce veşti interesante pentru următoarea perioadă. Luna Nouă din zodia Taur face conjuncţie cu Lilith, un simbol astrologic special care vorbeşte despre slăbiciunile, vulnerabilităţile, karma, neputinţele sau părţile obscure ale unui om, ale unei relaţii, iar acest aspect ne poate influenţa până la eclipsa de Soare din 10 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Înainte de a intra în detaliile previziunilor bazate pe conjuncţia Lunii Noi în zodia Taur cu Lilith, astrologul explică de ce este important să luăm în serios prezenţa lui Lilith. 

„A ignora acest simbol, ce nu este o planetă, este ca şi cum cineva pus să vorbească despre sine, şi-ar enumera doar calităţile, pe care crede că le are, fără a fi conştient că şi acele calităţi se aşează perfect într-o matrice formată din tot atâtea trăsături vulnerabile, fără de care, nici fiinţa de lumină nu ar străluci atât de intens. Este nevoie de multă sinceritate vizavi de noi înşine, ca să conştientizăm aceste vibraţii mai joase, uneori distructive. Este primul pas către a nu îndrepta aceste energii tulburi către alţii‟,a scris aceasta într-o postare recentă pe contul său de socializare, 

Începând din seara de 11 mai, ora 22.00, ora României, Luna Nouă din Taur face conjuncţie cu Lilith, iar acest aspect ne poate influenţa până la eclipsa de Soare, din 10 iunie. 

Află aici cum se va reflecta acest aspect astrologic în viaţa ta şi cum poţi gestiona următoarea perioadă care nu va fi deloc liniştită şi uşoară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările