Gestul impresionant al unui băieţel de 8 ani. Motivul pentru care şi-a lăsat părul să crească timp de doi ani

Gestul impresionant al unui băieţel de 8 ani. Motivul pentru care şi-a lăsat părul
să crească timp de doi ani

Thomas Moore şi-a lăsat părul să crească din dorinţa de a dona peruci fiteţelor care suferă de cancer

Un băieţel în vârstă de doar opt ani din Statele Unite a decis să facă un gest impresionant după ce a aflat de la mama lui povestea unei fetiţe bolnave de cancer. După doi ani în care şi-a lăsat părul să crească, copilul l-a donat pentru realizarea unor peruci care să ajungă la fetiţele ce-şi pierd părul în timpul chimioterapiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copiii pot fi uneori cei mai buni educatori pentru adulţi. Neatinşi de stresul vieţii de „om mare“, ei rămân sensibili şi mult mai deschişi către problemele celor din jur. Este şi cazul unui băieţel de 8 ani din Maryland, SUA. Când Thomas Moore şi-a văzut mama urmărind o filmare despre o fată care şi-a pierdut părul din cauza cancerului, a decis să-şi lase părul să crească pentru a face peruci pe care să le doneze copiilor care şi-au pierdut părul în timpul chimioterapiei, scrie thinkinghumanity.com.

Thomas Moore şi-a lăsat părul să crească din dorinţa de a dona peruci fetiţelor care suferă de cancer.

După doi ani, Thomas avea păr suficient pentru a face trei peruci. „Nu a stabilit un interval de timp cât va lăsa părul să crească, dar dorea să fie suficient de lung pentru a face fetiţa a cărei poveste-l impresionase să se simtă fericită“, a declarat Amber Lynne, mătuşa băiatului.

Din păcate, micuţa a murit, dar mama ei a apreciat gestul lui Thomas ca fiind „curajos“ şi „dezinteresat“. 

„Să ştiu că îngerul meu dulce Kyssi este o sursă de inspiraţie, chiar şi în lipsa ei pe pământ, mă face o mamă mândră“, a scris femeia pe Facebook.

                                        Thomas alături de mătuşa Amber Lynne

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările