FOTO Cum arată femeia care se plânge că nu-şi găseşte iubit pentru că este „prea frumoasă“: declaraţia a stârnit critici

FOTO Cum arată femeia care se plânge că nu-şi găseşte iubit pentru că este „prea frumoasă“: declaraţia a stârnit critici

Jenna Thompson susţine că e „prea frumoasă“ FOTO Arhivă personală Jenna Thompson/Facebook

Un model pentru costume de baie a mărturisit că nu-şi găseşte un iubit deoarece este prea frumoasă, iar bărbaţii se simt intimidaţi şi nu îndrăznesc să o abordeze. Declaraţiile femeii au stârnit o sumedenie de reacţii critice, mulţi acuzând-o că este narcisistă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi pentru mulţi nu pare o misiune imposibilă ca o femeie atrăgătoare să-şi găsească dragostea, modelul britanic Jenna Thompson ţine să ne contrazică şi susţine că lucrurile stau exact invers. Invitată în emisiunea „This Morning“, femeia a declarat că este prea frumoasă pentru a-şi găsi un partener de viaţă.
 
Thompson, care are doi copii cu fostul iubit de care s-a despărţit în urmă cu doi ani, a mărturisit că viaţa ei amoroasă este un adevărat dezastru şi pune acest lucru pe seama fizicului ei. 
 
„Cred că intimidez bărbaţii de treabă. Se pare că atrag doar tipi care urmăresc un singur lucru, aventuri de o noapte. Nimeni nu caută o relaţie serioasă“, a explicat Thompson, făcând referire şi la aplicaţiile de dating pe care le consideră vinovate de superficialitatea oamenilor. 
 
 
 
Modelul a mărturisit şi că a fost sfătuită să-şi schimbe înfăţişarea şi chiar a descris cu lux de amănunte cum arată bărbatul ideal în opinia ei. 
 
„Nu cred că poţi fi cu adevărat dacă te schimbi doar pentru a te încadra într-o anumită categorie. Cât timp poţi purta o mască? În plus, nu vei fi niciodată complet sincer cu persoana de lângă tine. Poate că pur şi simplu nu am întâlnit eu persoana potrivită. Poate că e vorba despre genul de bărbat pe care îl caut, pentru că în mod clar am un tipare. Îmi plac tipii cu foarte multe tatuaje, cu un fizic frumos, care au grijă de propria persoană. Am nevoie de cineva care se poate conecta cu mine la un nivel mai prodund“, a mai spus modelul. 
 
 
 
 
Telespectatorii nu au fost însă încântaţi de declaraţiile femeii, pe care au acuzat-o că este narcisistă, dar şi că se contrazice în afirmaţii.
 
„«Prea frumoasă să-mi găsesc iubit…». Nu sunt vreun Tom Cruise, dar ea e destul de comună, cu siguranţă nu «prea frumoas㻓 , „Când am devenit atât de obsedaţi de cum arătăm?“, „Eşti într-adevăr prea frumoasă pentru unii bărbaţi, dar nu pentru toţi. Frumuseţea vine din interior, nu din exterior“, „Doamna Fake crede că e prea frumoasă pentru a-şi găsi iubit, bineînţeles că asta crede. Eu cred că cineva are un ego inflamat“, au fost doar câteva dintre comentarii critice la adresa femeii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: