FOTO Cum trăieşte cel mai izolat trib din lume. Femeile sunt superbe, iar bărbaţii îşi tatuează chiar şi interiorul gurii

FOTO Cum trăieşte cel mai izolat trib din lume. Femeile sunt superbe, iar bărbaţii îşi tatuează chiar şi interiorul gurii

Insulele Marchise, cel mai îndepărtat loc din lume FOTO Profimedia

Expresia „la capătul lumii“ nu are un sens metaforic, ci este cât se poate de veridică atunci când vine vorba deste Insulele Marchize, aflate la 1.600 km de Tahiti. Aici trăiesc de secole locuitorii celui mai izolat trib din lume, într-un cadru feeric, neatins de civilizaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viaţa pe cele mai îndepărtate insule din lume, locuite doar băştinaşi, a fost surprinsă într-o serie de fotografii uimitoare. 

Aflate la aproximativ 20.000 de kilometri de România, Insulele Marchize şi-au păstrat nealterate peisajele uimitoare, încă neatinse de civilizaţie.

Nici măcar turiştii nu ajung aici, deoarece ei se opresc în cea mai populară destinaţie din Polinezia Franceză, adică în Tahiti. Insulele Marchize sunt locul de unde tatuajele s-au răspândit în lume.

Citeşte aici cum trăieşte cel mai izolat trib din lume şi vezi o galerie foto fabuloasă cu membrii celui mai izolat trib din lume.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările