Ce spun astrele în perioada 14 - 20 mai: zodiile epuizate psihic şi care au nevoie de singurătate

Ce spun astrele în perioada 14 - 20 mai: zodiile epuizate psihic şi care au nevoie de singurătate

FOTO Shutterstock

Horoscopul pentru perioada 14-20 mai, realizat de astrologul Lorina. Gemenii ar trebui să fie atenţi la semnalele de alarmă legate de starea de sănătate, Taurii au încă nevoie de momente de singurătate, iar Săgetătorii sunt obosiţi psihic, în timp ce Leii fac numeroase drumuri pentru a rezolva probleme personale. Pentru Vărsători, perioada este favorabilă dacă fac unele schimbări.

Ştiri pe aceeaşi temă

BERBEC 

În această perioadă, încercaţi să vă menţineţi tot timpul ocupat – fie cu munci profesionale, fie cu treburi casnice. Altfel, veţi fi tentaţi să vă pierdeţi concentrarea şi să vă cufundaţi în propriile gânduri. Aveţi grijă, nu fugiţi de responsabilităţi! În aceeaşi măsură, trebuie să aveţi în vedere că este bine şi să vă îngrijiţi trupul şi mintea, să vă dedicaţi unor activităţi plăcute. Puteţi apela cu succes la tratamente faciale sau la masaje de relaxare. O altă recomandare ar fi să vă gândiţi cum v-aţi putea schimba garderoba, fără să cheltuiţi mulţi bani, dar să reuşiţi să ieşiţi în evidenţă. Oricum, important este să aveţi tot timpul bine definite priorităţile, pentru că altfel deciziile pe care le luaţi îi pot induce în eroare pe cei din jurul vostru. Colaborarea cu familia şi colegii este, însă, esenţială pentru a duce la bun sfârşit orice plan. 

Dragoste- 2

Sănătate- 2

Bani- 1

TAUR

Este esenţial să vă puteţi exprima opiniile, mai ales că pe plan profesional vi se solicită să ieşiţi la rampă şi să vă prezentaţi concluziile personale despre evoluţia anumitor proiecte. Deşi este posibil să înclinaţi către a bate în retragere, superiorii doresc să asculte părărea voastră şi nu trebuie să vă temeţi să o expuneţi. Aveţi încredere în voi şi în forţele voastre, chiar dacă simţiţi că e mai confortabil să optaţi pentru o cale de mijloc, să specificaţi doar anumite observaţii, fără să vă implicaţi în aplicarea soluţiilor. Este o perioadă în care aveţi nevoie de momente de singurătate, dar şi de consultare cu cei de la care aţi învăţat. Rezervaţi-vă timp pentru a vă pune ordine în planurile de viitor: puteţi chiar să aveţi în vedere ideea de a căuta un nou job, indiferent dacă acum faceţi doar o prospectare a pieţei. Financiar, începe o perioadă de prosperitate şi de oportunităţi de a face bani. 

Dragoste- 1

Sănătate- 2

Bani- 1

GEMENI

Sectorul comunicării vă poate aduce câştiguri băneşti sau promisiuni de progres financiar pentru următoarea perioadă. Orice prezentare şi examen pe care le veţi susţine acum vă avantajează, aveţi o deosebită putere de concentrare şi de a-i fermeca pe cei din jur fără a depune prea mari eforturi. E indicat să amânaţi însă acele decizii legate de planuri pe termen lung, cum ar fi cumpărarea unei case, şi să profitaţi de şansa de reuşită în deplasări scurte, conversaţii de scurtă durată. Starea de sănătate vă trage câteva semnale de alarmă, în special din cauza agitaţiei care vă face să fiţi mai obosit şi să vă scadă imunitatea, iar pe acest fond, e posibil să apară alergii sezoniere sau simptomele unei afecţiuni din sfera ORL. De asemenea, nu vă implicaţi în conflicte sau în discuţii care se reiau dacă nu sunteţi o parte direct responsabilă. Ocupaţi-vă de propriile lupte. 

Dragoste- 1

Sănătate- 1

Bani- 2

RAC

Mintea vă este cam înceţoşată, neglijaţi detalii importante din negocieri şi, mai ales dacă e vorba de sume de bani, e bine să mai aşteptaţi până semnaţi acordul final. Starea fizică e bună, dar deveniţi anxioşi, temperamentali şi riscaţi să luaţi decizii care să vă dezavantajeze. Planul social trebuie tratat cu atenţie, întrucât sunt mai indicate întâlnirile sau ieşirile intime, cu oameni ale căror gusturi şi preferinţe le cunoaşteţi şi care, la rândul lor, ştiu când să vă acorde spaţiu şi când să vă asculte. Evitaţi grupurile mari şi dedicaţi-vă timp celor din imediata apropiere. Nu va feriţi să vă angajaţi în diverse acţiuni solitare: să pictaţi, să participaţi la un grup de meditaţii sau să vă aplecaţi asupra unor cărţi cu subiecte mai profunde, de unde să trageţi nişte concluzii adaptate la starea pe care o aveţi. 

Dragoste- 2

Sănătate- 3

Bani- 1

LEU

Lucraţi la capitolul răbdare! Vă propuneţi să realizaţi o multitudine de activităţi, sunteţi plini de avânt, dar ceilalţi nu ţin ritmul cu voi. Faceţi numeroase drumuri, vă deplasaţi atât pentru a rezolva lucruri personale, cât şi pentru a le face favoruri unor prieteni. Se dovedeşte o perioadă activă, dinamică în care vă folosiţi talentele şi abilităţile în mod profitabil, întrucât ştiţi să vă vindeţi pentru preţul potrivit. Vă arătaţi disponibil să ajutaţi şi veţi fi recompensaţi pe măsură. Aveţi talent oratoric, reuşiţi fără prea mult efort să-i convingeţi pe cei din jur că opţiunea propusă de voi e cea potrivită, indiferent că este vorba despre culoarea tavanului sau de modul de prezentare în cadrul unei discuţii de familie. Profitaţi de aceste abilităţi şi pentru a vă negocia preţul muncii pe care o prestaţi sau recompensele pe care le solicitaţi contra serviciilor oferite. 

Dragoste- 2

Sănătate- 2

Bani- 3

FECIOARĂ

Gândiţi-vă la cum pot reacţiona ceilalţi. Tendinţa acum e de a fi un spirit lucrător, care face ce vrea, când şi cum vrea, care nu suportă restricţiile, dar tocmai asta vă poate provoca neplăceri. Vă simţiţi bine, vă distraţi, atmosfera este ideală pentru o persoană cu exact natura descrisă. Doar că natura voastră e alta. Plus că riscul apare şi de la ceilalţi, care acum au nevoie să fie incluşi mai concret în planurile voastre, vă solicită insistent să-i implicaţi şi să ţineţi cont de alegerile şi opţiunile lor. Dacă vă lăsaţi în baza impulsului de a respinge orice gen de negociere, nemulţumirea celuilalt vă va sâcâi până la momentul când poate ajunge la pusee de tensiune, iritare sau răbufniri de nervi. Indiferent dacă este vorba de colegi sau de partenerul de viaţă, faceţi unele compromisuri şi ajustaţi-vă planurile.

Dragoste- 1

Sănătate- 2

Bani- 2

BALANŢĂ

În această perioadă, este bine să ai în vedere planul sentimental. Dacă te afli într-o relaţie serioasă, de lungă durată, în care eşti fericit şi ai ajuns într-un moment în care simţi nevoia de mai multă implicare, atunci acesta este momentul să-i comunici partenerului dorinţele tale. Sunt şanse mari să fie de acord, să-ţi împărătşească viziunea pentru viitor. E şi un moment de bun augur pentru a vă explora dorinţele ascunse, fanteziile, pentru a aduce scânteia în intimitatea voastră. Asta poate chiar să risipească monotonia, să vă dea noi perspective şi să vă ajute să vă cunoaşteţi mai bine. În plan profesional, e posibil să aveţi şansa să începeţi unele studii, să vă îmbunătăţiţi bagajul de cunoştinţe şi abilităţi. Nu sunt excluse nici drumurile pentru a semna acte, contracte sau documente cerute de stat. Este posibil şi să vă acordaţi timp pentru reflecţie asupra filosofiei voastre de viaţă. 

Dragoste- 2

Sănătate- 2

Bani- 1

SCORPION

Sunteţi preocupat mai ales de chestiunile legate de sufletul vostru. Vă veţi confrunta cu o serie de emoţii contradictorii, vă veţi reevalua sentimentele faţă de cei din jur, de anumite situaţii pe care le-aţi trăit în trecut, de contextul social în care vă aflaţi acum. Important este să vă analizaţi cu calm toate trăirile, să rămâneţi stâpâni pe situaţie, să nu cădeţi pradă avalanşei de emoţii care vă poate copleşi la un moment dat. Aveţi în vedere că e doar o perioadă de revizuire a mediului înconjurător. Pe plan profesional, vor veni la masa discuţiilor chestiunile financiare care nu mai pot fi amânate. Încercaţi să le trataţi cu multă grijă şi diplomaţie pentru a nu răni orgoliile sau sentimentele colegilor sau colaboratorilor. Sentimental, sunteţi mai sensibil la reacţiile partenerului şi trebuie să aveţi grijă să nu spuneţi şi să nu faceţi lucruri pe care ulterior să le regretaţi. 

Dragoste- 1

Sănătate- 2

Bani- 2

SĂGETĂTOR

Această perioada vă pune la încercare dorinţa de stabilitate şi de a rămâne în zona de confort. Sunteţi provocaţi la spontaneitate, să improvizaţi, iar asta vă cam forţează limitele. Sunteţi obosit psihic şi cei din jur vă solicită să faceţi eforturi, să fiţi activ social şi să vă implicaţi în hobby-urile lor. Câteodată, e indicat să nu vă puneţi de-a curmezişul, se dovedeşte mai uşor să abandonaţi căminul şi să acceptaţi invitaţiile decât să vă argumentaţi dorinţa de a sta pur şi simplu confortabil în faţa televizorului. Aveţi de câştigat dacă încercaţi să profitaţi: fiţi cu ochii în patru la oamenii pe care îi cunoaşteţi acum sau la propunerile de afaceri care vi se ivesc. Sunt ocazii de a vă găsi o muncă suplimentară sau pentru activităţi temporare care să vă sporească banii din portofel. Trebuie să vă lăsaţi purtat puţin de val şi să nu îl luaţi pe nu în braţe. 

Dragoste- 2

Sănătate- 3

Bani- 2

CAPRICORN

Aţi ajuns la un anumit nivel profesional şi e posibil să vă fi obişnuit cu ideea de a fi în centrul atenţiei şi cu situaţia în care ceilalţi apelează la voi pentru diverse întrebări, ştiind că aveţi răspunsul potrivit. E indicat să-i lăsaţi din când în când şi pe alţii să strălucească, iar voi doar să-i încurajaţi şi eventual să-i sfătuiţi din fundal. Vi se vor recunoaşte oricum calităţile şi, în plus, dacă aveţi abilităţi de lider, acum e un moment favorabil să le adăugaţi în CV. Varianta pozitivă e cea în care faceţi mici modificări în comportament, în timp ce, dacă insistaţi să fiţi acum tot în rolul principal, e posibil să vă atrageţi invidii sau chiar antipatii de lungă durată. Câteodată, cea mai elegantă şi apreciată ţinută rămâne pe clasica variantă de negru, aşa că aplicaţi acelaşi sistem de valori după care v-aţi ghidat ca să ajungeţi la treapta unde sunteţi, căci nu mai e cazul să vă faceţi reclamă. 

Dragoste- 1

Sănătate- 2

Bani- 2

VĂRSĂTOR

Perioada este favorabilă în măsura în care faceţi uz de abilitatea de a înţelege că e momentul să faceţi unele transformări în modul de a vă manageria responsabilităţile. Este vorba, în principal, despre sarcinile profesionale, dar şi de gestionarea investiţiilor financiare comune cu alte persoane. Renunţaţi să îi supravegheaţi pe ceilalţi doar din teama că nu se vor descurca cu detaliile care fac diferenţa. Dorinţa pentru perfecţiune poate să lucreze acum împotriva voastră, întrucât celelalte persoane se pot simţi stingherite sau, pur şi simplu, pierdeţi timp preţios. Preocupaţi-vă mai curând de a vedea imaginea de ansamblu a lucrurilor, evoluţia în timp a contului bancar comun. E important să vă relaxaţi şi să înţelegeţi că acum sunteţi mai productivi dacă renunţaţi la cerinţele de a se urma litera legii şi vă adaptaţi la ritmul unor valori mai generale. 

Dragoste- 2

Sănătate- 2

Bani- 1

PEŞTI

 Mereu aţi simţit că ieşirile împreună cu partenerul sau cu cercul de prieteni vă întăresc relaţiile şi vă ajută să fiţi la curent cu evenimentele din viaţa acestora. Programaţi concediul împreună! Relaţia cu copiii e accentuată sau, dacă nu aveţi copii, fie aveţi tendinţa să vă comportaţi voi mai tinereşte, fie să fiţi mai creativi şi mai înclinaţi către activităţi de relaxare. Nu ignoraţi poveştile de la cei mai înţelepţi din familie şi la rândul vostru sfătuiţi-i pe cei mai tineri. Apropierea de familie sau de persoane pe care le iubiţi vă e benefică şi pe plan emoţional pentru că vă descărcaţi plasa cu amintiri, vă faceţi unele noi prin momentele petrecute împreună şi vă creează o stare de nostalgie care vă încarcă pozitiv. Pe plan financiar, nu apar modificări care să se evidenţieze, iar starea de acalmie vă lasă ceva mai liniştiţi.

Dragoste- 3

Sănătate- 2

Bani- 2

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: