A câştigat de două ori premiul cel mare la loto. Ce metodă a folosit bărbatul pentru a pleca acasă cu 8 milioane de dolari

A câştigat de două ori premiul cel mare la loto. Ce metodă a folosit bărbatul pentru a pleca acasă cu 8 milioane de dolari

Loterie

A câştigat în decurs de 3 ani nu maipuţin de 8 milioane de dolari. Bărbatul de 50 de ani susţine că norocul său este dat de moneda pe care a folosit-o pentru răzuirea biletelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

A câştigat la loto 4 milioane de dolari, de două ori, în decursul a 3 ani. Pensionarul de 50 de ani din South Rockwood, Michigan, spune că norocul îi este dat de moneda dăruită de tatăl său.

„Este greu să pun în cuvinte exact ceea ce simt, a declarant Mark Clark.

În urmă cu 3 ani, bărbatul livra combustibil la o benzinărie din oraşul în care locuieşte. A cumpărat un bilet de loterie instant şi a răzuit codul de bare. Pe bilet scria să se prezinte la sediul unei agenţii. Acolo a aflat că a câştigat 4 milioane de dolari.

Luna aceasta, bărbatul a câştigat din nou.

„Am răzuit biletul în magazin cu moneda pe care tata mi-a dat-o acum aproximativ 10 ani. Nu mi-a venit să cred când am văzut că iar câştigasem 4 milioane de dolari“, a spus Mark, potrivit unui comunicat al Loteriei din Michigan.

El spune că se va întoarce la viaţa liniştită de pensioner şi ăşi va petrece în continuare timpul la pescuit.

„Tatăl meu şi cu mine obişnuim să pescuim împreună şi să avem amintiri grozave. Acelaşi lucru vreu să fac şi în continuare. Îmi dedic timpul activităţilor cu fiul şi familia mea”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: