Întrebarea unui elev a făcut-o pe profesoara lui să izbucnească în lacrimi: „Am plâns de faţă cu 20 de copii“

Întrebarea unui elev a făcut-o pe profesoara lui să izbucnească în lacrimi: „Am plâns de faţă cu 20 de copii“

Profesoara Brooke Goins   FOTO: thesun.co.uk/ Facebook Brooke Goins

Brooke Goins, profesoară la o şcoală gimnazială din Tennessee, Statele Unite, a izbucnit în plâns după ce unul dintre elevii ei i-a pus o întrebare neaşteptată: „când vine doamna care îmi pune mâncare în ghiozdan?“.

Împreună cu alţi profesori, Brooke Goins a cumpărat alimente pentru copil, întrucât familia băiatului nu mai avea hrană acasă. Profesoara l-a întrebat, din ce a primit până atunci, ce i-a plăcut cel mai mult: chifteluţele, biscuiţii sau conservele SpaghettiOs?

I-a răspuns că nu are nimic din toate astea acasă, dar, când se întâmplă să aibă şi să mănânce, îl ajută să doarmă.  

„Am plâns de faţă cu 20 de elevi. Niciunui copil nu ar trebui să-i fie foame“, a scris ea Facebook. „Când eşti profesor ai parte de un rollercoaster de emoţii, dar astăzi a meritat totul, ca să îl văd vesel în momentul în care i-am pus sacoşa cu mâncare în ghiozdan!“.

Mesajul ei de pe reţeaua socială a devenit viral şi sute de oameni i-au apreciat gestul. Asta a determinat şcoala să înfiinţeze o cămară de alimente, un loc de unde elevii să poată lua hrană oricând au nevoie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: