În această casă din Ploieşti găseşti tavane casetate, mobilier din toată lumea şi o bibliotecă imensă

În această casă din Ploieşti găseşti tavane casetate, mobilier din toată lumea şi o bibliotecă imensă

Într-o casă de 265 metri pătraţi din Ploieşti şi-au dat întâlnire influenţe clasice, moderne, orientale şi etnice, toate într-un acord perfect. Printre vedetele decorului se numără piese de mobilier aduse din Asia, Africa şi America, precum şi pictura din baie, ce imită un mozaic. Iar biblioteca din birou este visul oricărui iubitor de lectură.

Casa a fost construită de la zero în 2015 şi are parter, etaj şi mansardă. La parter se află bucătăria, un living cu dining, un dormitor, o baie şi o cameră tehnică. La etaj regăsim două dormitoare, un dressing, un birou şi două băi. Mansarda este open space.
 
 
Proprietarii sunt nişte oameni de afaceri foarte pasionaţi de călătorii, iar asta se vede şi-n căminul lor. Până nu demult au locuit aici împreună cu fiica lor de 20 de ani, care acum este studentă în Bucureşti. Dintotdeauna au visat la o casă pe pământ, în a cărei amenajare să se reflecte hobby-urile şi personalitatea lor, motiv pentru care designul casei este influenţat mult de aceste două aspecte. Tot conceptul interior a fost creat de arhitecta Magdalena Ancu.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările