Totuşi, contrar gândirii din popor cum că bebeluşul trebuie înfofolit precum un burrito în timpul sezonului rece, de fapt, acesta trebuie să aibă doar un strat în plus de haine, chiar dacă este nou-născut.
 
Când vine vorba de garderoba celui mic, părinţii acordă o atenţie deosebită atunci când le aleg. Materialele din care sunt confecţionate contează extrem de mult. Bumbacul este cu siguranţă alegerea de top, datorită proprietăţilor sale. Este hipoalergenic, absoarbe transpiraţia, deci ajută şi la reglarea şi menţinerea temperaturii corporale şi este delicat cu pielea. Articolele vestimentare confecţionate din bumbac vor fi mereu comode, sunt trainice şi rezistente la spălări.
 
Profită de această perioadă de reduceri pentru a cumpăra mai multe lucruri pentru bebeluşul tău.
 

Şosete bebeluşi - Cine zice că trebuie să fie boring?

 
Părinţii moderni îşi doresc ca şi bebeluşul lor să fie îmbrăcat cât mai frumos, în special dacă e primul. Şi este perfect normal, fiindcă îşi doresc să-i ofere tot pe lumea asta, să nu îi lipsească ceva şi, în plus, vremea bebeluşiei trece fulgerător, deci orice moment este un moment bun de surprins într-o fotografie.
 
Printre articolele indispensabile în sezonul rece sunt câteva perechi de sosete bebelusi. Însă, la acest capitol, am putea spune că minionii au mai mult noroc decât părinţii lor. Fiindcă în magazine regăsim modele atât de frumoase, în culori atractive, cu fundiţe, dantelă sau simple, cu imprimeuri sau modele tricotate.
 
Regăseşti modele atât pentru băieţi, cât şi pentru fetiţe. Sunt super soft, delicate cu pielea bebeluşilor, confortabile şi călduroase. Au un design modern, trendy şi vor fi completarea perfectă a ţinutelor bebeluşului. Pentru fetiţe există şi variantele lungi peste genunchi. Şosetele au un design atât de simpatic, luxury, încât devin accesorii în sine.
 

Body-uri haioase şi bonete cozy cu urechiuşe

 
Bonetele sunt ideale pentru vremea din această perioadă. Realizate din 100% bumbac, iar materialul este moale şi fin precum untul, deci nu vor exista iritaţii ale pielii bebeluşului. Ideal ar fi ca bonetele alese să fie şi căptuşite, ceea ce înseamnă că aduc un plus de căldură. Sunt şi variante drăgălaşe, cu urechi pe părţi, deci cel mic va arăta drăgălaş ca un ursuleţ. Sunt potrivite pentru bebeluşi de la 3-12 luni.
 
În magazinele de profil regăsim şi body-uri pentru cel mic, cu mesaje sau imprimeuri drăguţe, ce îi vor menţine temperatura corporală optimă în acest sezon. Sunt realizate din bumbac organic şi au fixare uşoară între picioare, oferind acces rapid la schimbarea scutecului.
 

Pilote şi păturici pentru cei mici

 
Când îl plimbaţi cu căruciorul, o mini pilotă pentru bebeluşi va fi ideală. Este matlasată, fină la atingere şi va proteja corpul micuţului de frig. Sau puteţi opta pentru un set din bumbac satinat, ce conţine şi perne. Volanele de jur împrejur oferă setului un aspect elegant.
 
Păturicile de muselină din bambus, bumbac organic sau amestec între cele două vor fi foarte utile. Mama le poate utiliza când alăptează bebeluşul, pentru un plus de confort sau pentru momentele când îi schimbă scutecul şi vrea să se asigure că aşează bebeluşul pe un loc curat. Regăseşti o varietate de modele şi nuanţe, chiar şi seturi de câte 3.
 

Şi în interior poate fi răcoare

 
Uneori, când mergeţi în vizită sau în călătorii cu bebeluşul, în unele locaţii poate fi răcoare în interior. Deşi bonetele merg şi la băieţi şi fetiţe, totuşi mamele preferă pentru micuţele lor lucruri mai feminine, în culori pastelate sau mai vibrante. Aşadar, vei regăsi banderole şi turbane perfecte pentru micuţa ta. Nu sunt groase, deci ideale de purtat şi în interior. Sunt fine, elastice, confortabile şi delicate şi au design-uri în tendinţe.
 
Turbanele se regăsesc în diferite nuanţe, cu imprimeuri sau fără şi ai de ales între cele cu fundă sau formă rotundă. Nu numai că vor proteja capul micuţei de răcoare, dar vor arăta minunat cu vestimentaţiile sale. Dacă nu crezi că ar suporta turbanul, poţi opta pentru banderole, ce îi vor ţine de cald urechiuşelor.
 
Descoperă lumea magică a articolelor vestimentare pentru bebeluşi. În magazinele de profil este locul unde calitatea, diversitatea şi frumuseţea design-urilor sunt motivele ce fac părinţii să revină iar şi iar.