Un model a defilat pe podium în timp ce-şi alăpta la sân fiica de 5 luni FOTO VIDEO

Un model a defilat pe podium în timp ce-şi alăpta la sân fiica de 5 luni FOTO VIDEO

Mara Martin a stârnit aprecierea publicului şi a internauţilor după ce a defilat pe podium alăptându-şi fiica FOTO Getty Images

Modelul Mara Martin a defilat hrănindu-şi la piept fetiţa de 5 luni, în cadrul prezentării de costume de baie Sports Illustrated care a avut loc duminică seara, la Miami.

Ştiri pe aceeaşi temă

Îmbrăcată într-un costum de baie auriu pe un singur umăr, Mara Martin a defilat încrezătoare pe podium, ţinând-o în braţe pe micuţa Aria, care se hrănea nestringherită de la pieptul mamei, în aplauzele apreciative ale publicului prezent la W Hotel din South Beach, Miami.
 
Proaspăta mămică s-a numărat printre cele 16 finaliste alese să facă parte din show-ul Sports Illustrated, în cadrul Miami Swim Week.
 
 
 
 
 
 
La prezentare a luat parte şi campioana paralimpică la snowboard Brenna Huckaby (22 de ani), care a devenit prima paralimpiană care a apărut în paginile revistei Sports Illustrated Swimsuit, la începutul acestui an, înaintea competiţiei de la Pyeongchang, Coreea de Sud. Tripla campioană medaliată cu aur a fost nevoită să-şi amputeze piciorul drept după ce a fost diagnosticată cu osteosarcom în 2010.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările