Kamala Harris a ales pentru Ziua Inaugurării creaţii ale unor designeri americani de culoare FOTO

Kamala Harris a ales pentru Ziua Inaugurării creaţii ale unor designeri americani de culoare FOTO

Kamala Harris a ales să poarte în Ziua Inaugurării creaţii ale unor designeri americani de culoare. Multe femei din SUA vor celebra reuşita vicepreşedintelui purtând perle.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vicepreşedintele ales Kamala Harris a ales pentru Ziua Inaugurării să poarte vestimentaţii de Christopher John Rogers şi Sergio Hudson, potrivit CNN.

Christopher John Rogers este un tânăr designer de culoare, din Baton Rouge care trăieşte în New York, iar Sergio Hudson este un creator de culoare din Carolina de Sud. 

Soţul vicepreşedintelui poartă un costum Ralph Lauren. 

Numărul pe februarie al revistei Vogue, cu Kamala Harris pe copertă, considerată prea „relaxată", a stârnit polemici. Revista va edita un nou tiraj cu o fotografie diferită, considerată mai „demnă" de viitorul vice-preşedinte al SUA, scrie news.ro

În Ziua Inaugurării, multe femei din toată ţara vor celebra reuşita vicepreşedintelui ales Kamala Harris de a deveni prima femeie care deţine această funcţie purtând perle. Grupul „Wear Pearls pe 20 ianuarie" de pe Facebook are miercuri peste 450.000 de membri, potrivit revistei People. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările