Cupa Mondială 2014: Ce aleg bărbaţii dintre fotbal şi sex

Cupa Mondială 2014: Ce aleg bărbaţii
dintre fotbal şi sex

O vară de fotbal poate însemna mai puţină intimitate în cuplu

Fotbalul este un motiv de dispute în  multe cupluri, dar sunt bărbaţii dispuşi să renunţe la viaţa sexuală pentru a se uita la meciurile de la Cupa Mondială?

Fotbalul este un motiv de dispute în  multe cupluri, dar sunt bărbaţii dispuşi să renunţe la viaţa sexuală pentru a se uita la meciurile de la Cupa Mondială?

Toate femeile se aşteaptă să primească mai puţin atenţie din partea iubiţilor sau soţilor odată cu începerea Cupei Mondiale, dar ar trebui să aibă motive serioase de îngrijorare. Fotbalul poate afecta viaţa sexuală, după cum reiese dintr-un sondaj pe 2.000 de bărbaţi, realizat de Durex în Marea Britanie şi citat de cotidianul britanic Daily Mail.

Doi din cinci bărbaţi au recunoscut că sunt dispuşi să refuze sexul pentru a se uita la meciurile de fotbal. Iar dacă ajung în intimitate cu partenera, 42% dintre bărbaţi au mărturisit că încearcă să se achite cât mai repede de ”îndatoririle” conjugale.

”Mă doare spatele”, scuza folosită cel mai des

Mulţi dintre bărbaţi spun că ar avea curajul să îşi refuze partenerele sub pretextul că se uită la fotbal, dar unii dintre ei ar prefera să inventeze scuze ca să scape de sex. Aviz femeilor: ”Mă doare spatele”, ”Sunt foarte obosit”, ”Mă doare capul” şi ”Am lucrat până târziu” sunt scuzele preferate de majoritatea bărbaţilor.

Mai sunt şi bărbaţi dispuşi să facă un compromis: nu şi-ar refuza partenera, dar condiţia ar fi ca televizorul să rămână pornit în timp ce fac sex ca să mai poată arunca un ochi la meci. Mai mult de un sfert dintre bărbaţii intervievaţi (27%) au recunoscut că le fuge gândul la fotbal când sunt în intimidate cu iubita ori soţia.

”Există un stereotip cu privire la femeile care folosesc diverse scuze pentru a se eschiva de la sex, dar se pare că atuncvi când încep meciurile de fotbal la televizor, se produse o resturnare de situaţie. Entuziasmul microbiştilor atinge un nivel foarte ridicat, iar fotbalul devine pentru unii la fel de important, dacă nu chiar mai important decât partenera. Dar trebuie să se asigure că, după ce au trecut cele 90 de minute de fotbal, vor acorda întreaga atenţie partenerelor de viaţă. Altfel, pot exista… penalizări!”, atrage atenţia un reprezentant Durex.

Rezultatele unui sondaj realizat în Croaţia este chiar mai alarmant pentru femei: nu mai puţin de 9 din 10 bărbaţi ar prefera să vizioneze Campionatul Mondial de Fotbal decât să facă sex cu soţiile lor. O treime au spus că deţin două televizoare pentru a evita disputele conjugale legate de preferinţele soţilor pentru diferite programe TV.

Top 5 scuze folosite de bărbaţi ca să scape de sex:

1. Mă doare spatele
2. Sunt prea obosit
3. Mă doare capul
4. Am lucrat până târziu
5. Am treabă de făcut

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările